2777
2789

کاش یکی بود حداقل دلتنگش میشدیم خدا ماشالا ما رو  از سنگ افریده یه ذره حس ندارم 

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم مث تو بودم 

نگو خیلی بده فکر کن حتی پدر و مادرت هم اونقد دوس نداری شاید در حدی که تو دوستت رو دوست داری من مادرم رو دوس دارم خیلی بده خب

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 
نگو خیلی بده فکر کن حتی پدر و مادرت هم اونقد دوس نداری شاید در حدی که تو دوستت رو دوست داری من مادرم ...

حداقل در قبال بدی که در حقم کرده میتونستم بی تفاوت باشم اینجور 🥺😔

خیلی دلتنگشم بخدا😔🥺

مقصر کی بود؟من دیوونش بودم الانم دوسش دارم ولی کاش وقتی اونجوری دلتنگش بودم نمیرفتم سمتش  کاش نمیرفتم     نمیدونم شاید قسمته

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔