2777
2789
مقصر کی بود؟من دیوونش بودم الانم دوسش دارم ولی کاش وقتی اونجوری دلتنگش بودم نمیرفتم سمتش  کاش ن ...

من هیچ نمیدونم یهویی رفتارش عوض شده منو از خودش روند تا جایی که دیشب تهدیدم کرد 😔🥺🥺🥺🥺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم بخدا پسرا ارزش ناراحتی تو رو ندارن منم ی زمانی مثل تو بودم نابودم کرد ولی گذشت تو هم صبوری کن و ب آینده بهتر فک کن واین دوران دیر یازود میگذره من وقتی ب گذشته فک میکنم میبینم چقد احمق بودم 

خیلی دوسش دارم خیلی😔😔🥺🥺

دوست داشتن تو کافی نیست عزیزم باید سنگدل باشی تاقدرتو بدونن 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
من هیچ نمیدونم یهویی رفتارش عوض شده منو از خودش روند تا جایی که دیشب تهدیدم کرد 😔🥺🥺🥺🥺

چرا غرورتو حفظ نمیکنی ؟؟؟

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
نمیدونم بخدا  من اونو دوس دارم🥺😔

اونم ب همین اندازه دوست داره؟ 

کاملا درکت میکنم چون دارم این شرایطو میگذرونم ولی دارم قوی میشم.. 

چند سالتونه؟ 

ب صلاحت هست این رابطه دوست داشتن تنها ملاک ادامه نیستا؟ 

اونم ب همین اندازه دوست داره؟  کاملا درکت میکنم چون دارم این شرایطو میگذرونم ولی دارم قوی میشم ...

22سالمه 

نمیدونم چ شد که یهو ازم متنفر شده😭😭😭😭😭😭😔

22سالمه  نمیدونم چ شد که یهو ازم متنفر شده😭😭😭😭😭😭😔

بخدا خیلی خوب درکت میکنم 

گریه هاتو کن اشک هاتو بریز 

ولی از ی جایی ب بعد بلند شو ب خودت بگو بسه دیگه ه رهاش کنی امکان برگشتش هست ولی اگه بخای مدام پیگیرش بشی ب فکر برگشتنش نباش چون ی جورایی خیالش راحته 

اصلا چ تو مجازی چ تو واقعی پیگیرش نباش دیگه...