2777
2789
دکترای بهتر هم‌هستن  دکتر فرزانه حسینی اصل دکتر احمد خلف زاده  دکتر مشکی دکتر براتی  ...

اینا اهوازن ؟ نشنیدم اسمشونو ... به من گفتن یا نقاب یا دیباوند یا سالمی 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترای بهتر هم‌هستن  دکتر فرزانه حسینی اصل دکتر احمد خلف زاده  دکتر مشکی دکتر براتی  ...

اخلاق و حوصله دکتر برا من خیلی خیلی مهمه 

اینا اهوازن کیانپارس فوق العاده هستن تو کارشون 

خوش اخلاق ترینشون کدومه ؟ 

اخلاق و حوصله دکتر برا من خیلی خیلی مهمه 

همون فرزانه حسینی اصل 

دکتر خودمم بود 

فک کن چقد عالیه همه مسخرم میکردن میگفتن برا زایمان طبیعی نمیاد بالا سرت سر کارت گذاشته ساعت ۱۲ شب تا زنگ‌زدن بهش پنج دیقه بعد اونجا بود خودمم باورم نمیشد فوق العاده صبور و با دقت و عالی 

همون فرزانه حسینی اصل  دکتر خودمم بود  فک کن چقد عالیه همه مسخرم میکردن میگفتن برا ...

گلم ای وی اف انجام میدن که اره ؟ 

من همون اخلاق برام مهمه چون من بشدت ترسو هستم 

همون فرزانه حسینی اصل  دکتر خودمم بود  فک کن چقد عالیه همه مسخرم میکردن میگفتن برا ...

گلم شماره مطبش یا منشیش رو داری؟

سلام عزیزم من تاپیک دعای جدایی تو دیدم بعد نشستم چند تا از تاپیک های دیگه آن هم خوندم انگار که شما چند سال از من جلو تریرمیشه بیای با هم حرف بزنیم خیلی حالم گرفته است منم با خانواده شوهرم مشکل دارم و هی دخالت میکنند نمی‌دونم چیکار کنم دوست دارم دعا بگیرم میشه بیای حرف بزنیم راهنماییم کنی