2777
2789
عنوان

غسل واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
نه اون قسمت نمیشه که  باید اون سمت رو بگیره زیر اب چون بدنش خشک شده

ینی برم دوباره از سمت راستم غسل کنم واسه این چسب لعنتی 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سؤال: غسل  به عهده من بود و بعد از انجام غسل و نماز متوجه اندک چسبی شدم که از پانسمان شب قبل روی دستم باقی مانده بود، آیا لازم است غسل و نماز خوانده شده اعاده شود؟

جواب: غسل و نماز باید اعاده شود، اگر مانع سمت چپ بدن بوده است، کافی است پس از برطرف کردن مانع فقط همان قسمت را به نیت غسل بشویید و اگر سمت راست بوده است، پس از رفع مانع و شستن آن به نیت غسل، بنا بر احتیاط واجب تمام سمت چپ بدن مجدداً به نیت غسل شسته شود.

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
سؤال:  غسل  به عهده من بود و بعد از انجام غسل و نماز متوجه اندک چسبی شدم که از پانسمان شب ...

حتی اگر مانع اندازه یه دونه عدس باشه!!!چقدر همه چی سخته خواهم سرده من ک‌دیگه حوصلم نمی‌کشه باشه فردا دوباره میرم حموم

حتی اگر مانع اندازه یه دونه عدس باشه!!!چقدر همه چی سخته خواهم سرده من ک‌دیگه حوصلم نمی‌کشه باشه فردا ...

باور کن تقصیر من نیست

اینم زدم عین سوال وجوابی که شده

حالا واقعا مرطوب نشده

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
حتی اگر مانع اندازه یه دونه عدس باشه!!!چقدر همه چی سخته خواهم سرده من ک‌دیگه حوصلم نمی‌کشه باشه فردا ...

حتی اگه یه سوزن باشه 

البته اگه شک کنی پاکه و مشکلی نیست ینی شک‌بعد از غسل که آیا خیس شده یا نه پاکه 

افرین ک اهمیت میدی

💖
حتی اگه یه سوزن باشه  البته اگه شک کنی پاکه و مشکلی نیست ینی شک‌بعد از غسل که آیا خیس شده یا ن ...

ارع دیگه نماز میخونم گناهه