2777
2789
عنوان

سفر در زمان

137 بازدید | 7 پست

اگه بگن میتونی در زمان سفر کنی به سوال زیر پاسخ بدید... 

راستی توضیح بدی خوشحال میشم ☺ 

تعداد رای : 19
نظرسنجی
الان
6
31%
10 سال پیش
13
68%
فرقی نمیکنه!
0
0%

هشتصد سال پیش!

یا بیست سال آینده

یکی از این دوتا

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم میخواد بدونم ۱۵ سال آیندم چطوره ! پس میرم ۱۵ یا ۲۰ سال آینده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ده سال چیزی نیس که ولی دوس دارم برم مثلا ۱۰۰۰ سال آینده یا گذشته ی خیلی دور

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ

نه زر زدم اشب شد ۱۰ سال پیش😅😅😅

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
خودم دلم میخواد این دوران فقط بگذره و بره ولی از، از دست دادن اطرافیانم میترسم... 

یک فیلم خارجی بود درهمین مورد 

مرد همش غر میزد که دلم میخواد زمان تند بگذره و برسم به پول و ثروت و موقعیت خوب آینده

آرزوش برآورده شد دید ۵۰ سالش شده زن و بچش ترکش کردن مادر پدرش هم مردن

فهمید خوشبختی همون زمان حال بوده 

یه عالمه پول داشت ولی تنهای تنها شده بود 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸