2777
2789

خدا بهمون رواورده و نوزاد گیرمون اومده روزی رسون بوده و خیلی خوب شده... ک نشد یه هفته کار از بین رفت... کار ازاد بود خودشو دامادشون شروع کرده بودن...

چقدر خوشحال بودم...شوهرم بخاطر کرونا کارشو از دست داده بود...گفتم بعد هر سختی اسونیه و هی خیلی ها میگن موقعه شیردادن برامون دعا کن دعا کردم واسه کار شوهرم ک اوکی شده... ب خانوادم هم گفتم کار جدید شروع کرده همسرم یعنی ابرومم رفت... حالا نگین چرا از دست رفت ک بیخیال ولی خیلی ناراحت شدم مگه خود خدا نگفته بعد هر سختی اسونی پس چرا ی کار ابرومند شوهرم براش اوکی نمیشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یه کاری رو شروع میکنین زود جار نزن که خراب میشه سعی کن بقیه دیرتر و کمتر بفمن  حالام غصه ...

خدا کنه داشت شوهرم پیشرفت میکرد ک کرونا اومد از بین رفت

عزیزم میفهممت من بارها بخاطر کار شوهرم اب شدم دیگه خستم چندماه پیش انقدر دعا کردم ی کار خوب گیر همسرم اومد ولی چون کمرشو عمل کرده پلاتین داره ی ماه بیشتر نرفت هی خدا که دیگه منو نمیبینه داغون تو دلم اتیشم ولی درکت میکنم همیرم 43 سالشه ی شغل نداره ی زمان از همه سر بودیم الان به زور نون درمیاریم حالا خداروشاکرم خودم شاغلم ولی همسرم هیچ وقت نتونست تو شغل پیشرفت کنه و همش سنگ جلوپاش یا یجوری کلا از زمین بلند نمیشه دیگه خسته شدم از صدا کردن خدا با گریه مینویسم دلم خونه از این زندگی و دنیا 😢😢😢😭😭

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بخون این آیه را وبرخدا توکل کن روزی صد بار برای منم دعا کن

حَسْبِيَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ 

پس اگر (از سخنان خداوند) روى گردان شدند، بگو: خداوند مرا كافى است، هيچ معبودى جز او نيست، تنها بر او توكّل كرده‌ام و او پروردگار عرش بزرگ است. 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
عزیزم میفهممت من بارها بخاطر کار شوهرم اب شدم دیگه خستم چندماه پیش انقدر دعا کردم ی کار خوب گیر همسر ...

ما هم دقیقا همینجوری ک گفتی بودیم شوهر منم ۳۸ سالشه سه ماه دیگه میشه ۳۹

بخون این آیه را وبرخدا توکل کن روزی صد بار برای منم دعا کن حَسْبِيَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ ...

باشه گلم از فردا میخونم الهی هرچی میخوای خدا بی نوبت بهت عطا کنه🙏🙏

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیزم میفهممت من بارها بخاطر کار شوهرم اب شدم دیگه خستم چندماه پیش انقدر دعا کردم ی کار خوب گیر همسر ...

عزیزززززم چند تا بچه داری خدا بزرگه بازم خدا را شکر خودت شاغلی خدا بزرگه بسپار به خودش از امضات خوشم اومد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
باشه گلم از فردا میخونم الهی هرچی میخوای خدا بی نوبت بهت عطا کنه🙏🙏

قربونت برم خودتم انشاء الله مشکلاتت حل بشه به نحواحسن به بهترین وجه

ما هم دقیقا همینجوری ک گفتی بودیم شوهر منم ۳۸ سالشه سه ماه دیگه میشه ۳۹

عزیزم خودت شروع کن به کار کردن من اگه خودم کارمند نبودم الان معلوم نبود زندگیم رو پا بود یا ن از صفر تا 100 زندگی خودم دخترم قسطا همش با خودمه خداروشکر میکنم سالمم کار دارم ولی همسرم تا این سن نتونسته موفق باشه البته ناگفته نماند کفر خیلی گفته بااینکه ذات خوب دلسوزی داره برای همه پله شده خودش عقب مونده خودش مسبب تمام عقب موندگیاشه ولی خوب دلمم میسوزه براش😟😟😳😢

قربونت برم خودتم انشاء الله مشکلاتت حل بشه به نحواحسن به بهترین وجه

فداتشم مهربون امییییین😍🙏

چرا همش توقع داریم خدا از بالا ی کاری بکنه اون حواسش هست میخواد ببینه بنده خدا حرکتی میکنه تا برکتش رو برسونه . دست از تلاش بر نداره حتما کار پیدا میشه

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
عزیزززززم چند تا بچه داری خدا بزرگه بازم خدا را شکر خودت شاغلی خدا بزرگه بسپار به خودش از امضات خوشم ...

فداتشم مرسی عزیزم من ی دختر 10 ساله دارم اره خداروشاکرم حداقل دستم تو جیب خودمه