2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا چیه؟ کسی میدونه؟ +عکس

197 بازدید | 15 پست

خودم بچه بودم فکرمیکردم روح بچه هایین ک تو شکم مادرشون میمیرن بزرگتر شدم ذرا غبار تو هوارو فکرمیکردم روح هاین ب سمت خدا میرن چون تو نور فق دیده میشدن و رنگی رنگی بودن کلادیگ 

از خیالشون رفتم ولی همیشه فکرمیکردم من خاصم اینارو میبینم والبته نمیدونم کدوم دوجارو فشار دادن تونستن از چشاشون اسکرین شات بگیرن ک مام ببینیم... اخرم نفهمیدم چین.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

این خط هاییه که وقتی پنجره ی ماشین بخار گرفته روش میکشیم ://🙄

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه وقتایی بیکار میشینم ،باهاشون بازی میکنم مثلا به دیوار سفید به یه نقظه زل میزنم ببینم بازم تکون میخورن یانه. که آروم اروم لیز میخورن میان پایین😅😅😅

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من یه وقتایی بیکار میشینم ،باهاشون بازی میکنم مثلا به دیوار سفید به یه نقظه زل میزنم ببینم بازم تکون ...

خخخخ

این مایع رو قرنیه است ک قرنیه رو مرطوب نگه میداره هروقتم پلک میزنی جابحا میشن

وافعا چرا شبیه کرمن

از کانال اسکرین شات دیدی 😂من الان از اونجا دیدم جواب کاربرا عالیییی بود 

اره توام دیدی؟ خخخخ جواباشون فق