2777
2789
عنوان

میشه یکی کمکم کنه

196 بازدید | 20 پست

سلام من ۲۳ سالمه میخوام کنکور ۱۴۰۲ رتبه خوب بیارم و تازه یه هفته با ساعت مطالعه ۵ ساعت شروع کردم این مدت درگیر افسردگی و پانیک بودم و دارم قرص مصرف میکنم

امشب خواستم برنامه ریزی بلند مدت کنم دیدم شاید ۱۴۰۲ رتبه خوب نیارم خیلی استرس گرفتم از ترس دارم میلرزم یه کم ارومم کنید برم بخوابم صبح زود پاشم توروخدا 

بخون توکل کن ب خدا شما تلاشتو بکن جوابش با خدا

استرس واسه نداشتن توکل مطمئن باش خدا بیشتر از تلاشت بهت میده

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به آینده خوب فکر کن عزیزم.

شما اصلا شرایط غیر عادی نداری 

چه بسا خیلی ها مشکلات و بیماری های خیلی بدی دارند و بسیار امیدوارن و صد البته موفق 

قطعا میتونی موفق بشی و به بهترین ها برسی ان شالله

برنامه ریزی بلندمدت نکن

بدون مشاورشانس موفقبتت زیر۱۰درصده

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
مشاور خوب پیدا نمیکنم دو نفر بودن فقط اعصابمو خرد کردن به هیچ دردی نخوردن

رشتت چیه؟

منم مشاورخاصی سراغ ندارم ولی خودم ازپیچ ویتاکنکورگرفتم خوب بوده

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
تجربی

خوبه این براهمه رشته هاست

ببین میتونی کناربیای بامشاوراش اگه اره که یه دونه ازهمینجابگیرچون بدون مشاور اصلافکرموفقیت روهم نکن

مشاوراصول برنامه ریزی رولحاط میکنه که برای موفقیتت لازمع

من کلا دو هفته اونم شاید 3 یا 4 ساعت خوندم رتبم کلی تغییر کرد، فکرای منفی رو از خودت دور کن و باور و ایمان داشته باشم، برنامه ریزی کن و اهدافتم یادداشت کن با جزئیات دقیق یه جا بذار وقتی درس میخونی جلو چشمات باشه، و نهایت تلاشتو بکن و نتیجه رو بسپار دست خدا ، مطمئن باش آخرش نتیجش همینی میشه که باورش کردی

سلام عزیزم خوبی؟

عزیزم این حرفت ک داری برای کنکور 1402 میزنی اصلا درست نیس 

مردم با ضریب هوشی متوسط من دیدم ظرف همین 5 ماه جوری درس میخونن ک پزشکی روزانه میارن 

رشتت تجربیه؟؟ اینو ممنون میشم بگی

دوم اینکه من گفتم ضریب هوشی متوسط ولی یه ویژگی خیلییییییییییییییییییییی مهم کنارش دارن اراده اهنی دارن یعنی هرچی شددددددددددددد جا نمیزنن

چرا میگم هرچی؟

چون این واقعیته برای یکی ک میخواد تازه شروع کنه به تست و تست زدن و کلا یادگیری ک با سختی فوق العاده زیاد روبه رو شه شاید همینه ک خیلیا شروع کنن این راهو ولی  به پایان نرسونن بالاخره هر موفقیتی یه رنجی داره تو باید بدونی ک هیشکی مادرزادی یه چیزیو بلد نیس اگه یه عده تونستن تو عقب مونده ذهنی نیستی ک نتونی

توام یکی از ادمایی ولی باید ببینی مرد این راه سخت هستی یا نه

تو شرایطط به مرور توی راه بهتر میشه به شرط اینکه اون اوایل درس خوندنت هرچی سختی دیدی بگی مهم نیس همه اینجور بودن مهم نیس باید بخونم

بعدشم همون اول راه مشخص کن کلاس میخوای ببینی یا اینکه میخوای خودت بخونی اگه نمیدونی کدوم بهتره دو هفته خودت یه سری بودجه بندی در نظر بگیر بشین بخون ازش تست بزن ببین اگه میتونی اون مبحثی ک هم درسشو خوندی هم تستش زدی 50 حداقل بزنی خو میتونی ادامه بدی ولی اگه نمیتونی باید کلاس بری این ازمون و خطا برای تشخیص نیاز به دبیر توی ازمون مشخص میشه

اینو از مشاورم شنیدم

پس تو ک میگی 402 هم شاید نرسم توهین به خودته مردم توی 5 ماه میرسن به شرط اینکه دیگه چیزی جز درس فکرشون نباشه

تو ک یه سال و 5 ماه به عبارتی 17 ماه داری نمیتونی؟؟؟

آدمارو ببخش ولی هیچوقت #جایگاهشونو بهشون پس نده ...!🖤 روزاااااای بارونیییییییییی توی زندگی هممون خیلی زیاده , روزایی ک اینقدر عاصی شدی از روزگار و گذشته ای ک خودت برای خودت ساختی و کارایی ک تقدیر باهات کرده که نای ادامه دادن نداری ولی فقط به امید روزی زنده ای ک تموم شه همه سختیایی ک بهت متحمل کردن ! 💚💚 به امید اون روز زیبا 💚💚
مشاور خوب پیدا نمیکنم دو نفر بودن فقط اعصابمو خرد کردن به هیچ دردی نخوردن

شهاب یخچالیان برو توی سایت کلاسینو کارگاهاش هس رایگان ببین 9 تا تا الان هس فکر کنم خودت میفهمی چیا مهمه بعد نظرت بیا بهم بگو لطفا

آدمارو ببخش ولی هیچوقت #جایگاهشونو بهشون پس نده ...!🖤 روزاااااای بارونیییییییییی توی زندگی هممون خیلی زیاده , روزایی ک اینقدر عاصی شدی از روزگار و گذشته ای ک خودت برای خودت ساختی و کارایی ک تقدیر باهات کرده که نای ادامه دادن نداری ولی فقط به امید روزی زنده ای ک تموم شه همه سختیایی ک بهت متحمل کردن ! 💚💚 به امید اون روز زیبا 💚💚
سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم این حرفت ک داری برای کنکور 1402 میزنی اصلا درست نیس  مردم با ضری ...

ممنون عزیزم راستش اینقدر به خودم قول دادم که شروع کنم و جا نزنم ولی بی فایده بوده که دیگه خودمم باور ندارم به حرفام

شهاب یخچالیان برو توی سایت کلاسینو کارگاهاش هس رایگان ببین 9 تا تا الان هس فکر کنم خودت میفهمی چیا م ...

پایه ام صفر نیست برای فیزیک و ریاضی کلاس میبینم و ادبیات و عربی

ممنون عزیزم راستش اینقدر به خودم قول دادم که شروع کنم و جا نزنم ولی بی فایده بوده که دیگه خودمم باور ...

این طبیعیه چون الان هیچ دلخوشی از وضعیت درسیت نداری هیچ پیشرفتی از خودت ندیدی

برای همین توی پست بالام گفتم اوایل برات سخته 

ولی به مرور با پیشرفتی ک از خودت دیدی برات یه انگیزه محسوب میشه مث اینایی ک تلاش میکنن تراز بالا میارن وقتی ترازشون بالا شد واسشون یه انگیزه فوق العادس ک همون رو حفظ کنن و کم کم ارتقاش بدن  

هرچیزی اولش سخته چون باید برای رسیدن به سطح عالی یه مدت بدون هیچ خوشحالی درس بخونی ولی بعد ک به سطح خوب برسی همون برات انگیزه ایجاد میکنه

واسه همین سعی کن حداقل یه ماه پایبند باشی بعد خود به خود با دیدن نتیجه کارت اوکی میشی