سلام عزیزم خوبی؟
عزیزم این حرفت ک داری برای کنکور 1402 میزنی اصلا درست نیس
مردم با ضریب هوشی متوسط من دیدم ظرف همین 5 ماه جوری درس میخونن ک پزشکی روزانه میارن
رشتت تجربیه؟؟ اینو ممنون میشم بگی
دوم اینکه من گفتم ضریب هوشی متوسط ولی یه ویژگی خیلییییییییییییییییییییی مهم کنارش دارن اراده اهنی دارن یعنی هرچی شددددددددددددد جا نمیزنن
چرا میگم هرچی؟
چون این واقعیته برای یکی ک میخواد تازه شروع کنه به تست و تست زدن و کلا یادگیری ک با سختی فوق العاده زیاد روبه رو شه شاید همینه ک خیلیا شروع کنن این راهو ولی به پایان نرسونن بالاخره هر موفقیتی یه رنجی داره تو باید بدونی ک هیشکی مادرزادی یه چیزیو بلد نیس اگه یه عده تونستن تو عقب مونده ذهنی نیستی ک نتونی
توام یکی از ادمایی ولی باید ببینی مرد این راه سخت هستی یا نه
تو شرایطط به مرور توی راه بهتر میشه به شرط اینکه اون اوایل درس خوندنت هرچی سختی دیدی بگی مهم نیس همه اینجور بودن مهم نیس باید بخونم
بعدشم همون اول راه مشخص کن کلاس میخوای ببینی یا اینکه میخوای خودت بخونی اگه نمیدونی کدوم بهتره دو هفته خودت یه سری بودجه بندی در نظر بگیر بشین بخون ازش تست بزن ببین اگه میتونی اون مبحثی ک هم درسشو خوندی هم تستش زدی 50 حداقل بزنی خو میتونی ادامه بدی ولی اگه نمیتونی باید کلاس بری این ازمون و خطا برای تشخیص نیاز به دبیر توی ازمون مشخص میشه
اینو از مشاورم شنیدم
پس تو ک میگی 402 هم شاید نرسم توهین به خودته مردم توی 5 ماه میرسن به شرط اینکه دیگه چیزی جز درس فکرشون نباشه
تو ک یه سال و 5 ماه به عبارتی 17 ماه داری نمیتونی؟؟؟