2777
2789
عنوان

خانم ها میخوام پرنیه امو ترمیم کنم

2141 بازدید | 191 پست

سلام خانما بامدادتون بخیر من دوساله که زایمان طبیعی کردم بی اختیاری ادرار گرفتم خیلی این موضوع ناراحتم میکنه اعتماد به نفسم و خیلی اورده پایین میخوام برم واژنمو عمل کنم دیواره های داخلیش ترمیم کنم کسی هست انجام داده باشه؟

راضی بودین؟؟من شنیدم بعد یه مدت بازم دیواره ی واژن شل میشه درسته؟؟؟

طرفدارای زایمان طبیعی کجان ؟؟؟

طبیعی بودم ولی متنفرم ازش و کاملا مخالفم باهاش. یک دلیلش همین موضوعه

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی بودم ولی متنفرم ازش و کاملا مخالفم باهاش. یک دلیلش همین موضوعه

خیلی پشیمونم من تو توران بارداریم همه منو وحشت زده کردن از سزارین نذاشتن سزارین کنم ولی اینقدر سخت زایمان  کردم با اینکه طبیعی بود 

اره همه تا میشینن میگن زایمان طبیعی طبعی بهترین روش زایمانه  ولی کلی بلا بعدا سرت میاد خیلی ببخشید اینو میگم ولی بعدش که واژن سست میشه شوهرتم ناراضی میشه خودتم اعتماد به نفست میاد پایین تو این زمونه خیلی ادم باید هواسش به اینجور چیزا باشه 

الان خدا لعنتشون کنه تا از پایین پارعه نکنن نمیفرستن سزارین من دکترم قبول نکرد برام برگه بنویسه ک برم سزارین (الان طبیعی رو اجباری کن )من تحمل درد طبیعی نداشتم میمردم 

اول رفتم طبیعی انقدر اونجا رو اذیت میکنن ب قدی ک میخوان تمامه خانم هایه ایران رو گشاد کنن نقشه هس رفتم زنگ زدم همسری گفتم تروخدا منو نجات بده اینا میخوان تا آرنج برن داخل بعدش منو ب زور سزارین کردم 

بااین ک سزارین شدم ولی بازم اعتماد ب نفسم از بین رفت از قبل خیلی تعقیر کرده بخاطر اون اذیت هایه اونا 

هیچ وقت نمیبخشمشون من تو زایمان طبیعی میمردم بچم 4/3کیلو بود 

الان طبیعی رو اجباری کردن

اره همه تا میشینن میگن زایمان طبیعی طبعی بهترین روش زایمانه  ولی کلی بلا بعدا سرت میاد خیلی ببخ ...

بله دقیقا اصلا نمیفهمم چ خوبی داره؟؟؟ ب فکر زن نیستن خدایی

من حتی مخالف شیر دادن بچع هم هستم

خیلی پشیمونم من تو توران بارداریم همه منو وحشت زده کردن از سزارین نذاشتن سزارین کنم ولی اینقدر سخت ز ...

منم یه بچه اوردم طبیعی زایمان کردم پدرم درومد. 7سال گذشته لحظه ب لحظش یادمه. یکی از دلایلی هم ک دیگه بچه نیاوردم همین زایمانه. هزینه سزارین هم نداریم. ترجیح میدم بچه نیارم دیگه. ببخشید ولی مثلا یه ذره دسشویی دارم عطسه کنم میریزه.خیلی حس بدیه. احساس بدی بهم میده😑😔دقیقا از بعد زایمانم اینطوری شدم. 

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          
الان خدا لعنتشون کنه تا از پایین پارعه نکنن نمیفرستن سزارین من دکترم قبول نکرد برام برگه بنویسه ک بر ...

اره خیر نبیین چند وقت پیشا خواهر شوهرم رفته بود زایمان کنه مسگفت یه خانومی رو اورده بودن دوروز بود درد میکشید میگفتن باید طبیعی زایمان گنه میگفت خانومه اینقدر درد کشیده بود رنگ به چهره نداشت 

منم یه بچه اوردم طبیعی زایمان کردم پدرم درومد. 7سال گذشته لحظه ب لحظش یادمه. یکی از دلایلی هم ک دیگه ...

منم اینجور شدم خیلی ناراحتم خودم خیلی اصلا اعصاب خورد میشه میبینم اینجور شدم