2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 60 پست
اره دقیقا انگار ن انگار چند لحظه قبل از شدت درد جیغ و دادمون گوش کر می‌کرد اون لحظه ک میبینیمش دیگ ت ...

اره واقعا انگار توهمون لحظه یه ادم دیگه میشیم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی ۵دومی۳سومی هم توراه

جنسیتشون چیه خداحفظشون کنه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
ماشاالله خداحفظشون کنه

ممنونم گلم💕

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

برو زیر دوش اب گرم انگار ک پتو میشوری با پا وزنتو بیار رو پای راست بعد رو پای چپ قشنگ انگار داری تو تشت پتو لگد میکنی😂😂

من با این روش مستقیم رفتم بیمارستان

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
جنسیتشون چیه خداحفظشون کنه

الیناخانوم بزرگه محمدطاها کوچیکه

برو زیر دوش اب گرم انگار ک پتو میشوری با پا وزنتو بیار رو پای راست بعد رو پای چپ قشنگ انگار داری تو ...

خیلی خوبه یه پتو هم دارم برا شستن فردا میشورمش😂😂😂

الیناخانوم بزرگه محمدطاها کوچیکه

خدا حفظشون کن انشالله این خانم کوچولوم راحت و زود و سالم دنیا بیاد و بغل بگیریش منم ی دختر ۸ ماهه دارم ک خواب برم لالا تا بیدار نشده شب بخیر

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
هر چیزی زمانی داره گلم خودت رو اذیت نکن بقول مامانم میوه  که برسه خودش می افته از شاخه درخت...& ...

اره دقیقا امان از درد فقط

خدا حفظشون کن انشالله این خانم کوچولوم راحت و زود و سالم دنیا بیاد و بغل بگیریش منم ی دختر ۸ ماهه دا ...

ممنون گلم شب بخیر

نه پتو نشور فرض کن ک زیر پات پتو هست  بعد فقط حواست باشه ک بعد این ورزش دردت شروع میشه😂

خدا کنه حالا ببینم چی میشه پتو رو میشورم اگ دردم گرف نصف بقیشو میزارم شوهرم بشوره😂😂😂

خدا کنه حالا ببینم چی میشه پتو رو میشورم اگ دردم گرف نصف بقیشو میزارم شوهرم بشوره😂😂😂

چه کاریه راحت بگیر بخواب 😂

هنوز وقت داری که 

بعدش که بدنیا بیاد مث الان من آرزوت میشه یه دقیقه خوابیدن 

🌹لطفا برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹
چون خیلی درد دارم صبرم تموم شد خسته شدم

عزیزم درد بچه ی اول فرق داره 

سریع پا نشی بری بیمارستان 

قشنگ بزار وقتش برسه 

مادرم همینطور بود. می‌گفت یک هفته کامل درد زیاد داشتم. رفتم بیمارستان ، پرستاره گفت زوده.  بعد از چند روز دیگه داداشم به دست اومد. 

پیاده روی کن. پاهات رو از عرض شانه بیشتر باز کن و زانو هات رو به بیرون نوبتی خم کن. 

موقع دردت نفس عمیق بکش از دهنت بده بیرون. 

از بارداریت لذت ببر. عکس بگیر. این اخرین روزهای دو نفری تون هست. 

لباس قشنگ بپووش و با وسایل هاش عکس های دو نفری بگیرید 

از تکون خوردنش نهایت لذت رو ببر. چون این تجربه چند بار بیشتر تکرار نمیشه 

دعای نادعلی خیلی توصیه شده حتما بخون. 

🇮🇷 هم پلیس هم شهروندان عادی توسط یه اسلحه کشته میشن ولی عده ای متوهم ، دومی را هم گردن اولی میاندازند (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).