2777
2789

تبریزی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کهری از دستمون بر نمیاد فقط احتیاط کنیم

و مثل جغد باشیم😨

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یک ساک که لباس گرم و خوردنی داخلشه همیشه داشته باش....اگه هم خونتون آپارتمانیه رو پله ها ندو خطرناکه تو خونه جای امن مثل زیر میز پناه بگیر یا بالش رو برگردون رو سرت.سعی کن شبا پیش دیوارایی که پایه های ساختمون بهشون وصله بخوابی....بخدا توکل کن بخواب...

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تو رو خدا دعا کنین هوا هم خیلی سرده نمیشه بیرون رف 

سخته ولی شبای مشکوک تو ماشین بخوابین😥

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺