داخل رحمه؟ من با میوم ده سانتی بیرون رحم زاییدم که
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم بچه دار میشی ولی خو تحت مراقبت باش ...من عمل کردم فیبروم ۵سانتی بود ب شدت بعد عمل عذاب کشیدم ....باردار بودم و فیبروم بزرگتر ازجنین بود ک باعث سقطش شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب منو عمل نکردن گفتن جاش مناسب نیست عمل بشی رحم باید دربیاریم چون خونریزیش قطع نمیشه
من ب دیواره رحم چسبیده بودن البته چندتا و ب شدت عمل پرخطری بود چون دور ورش پراز رگهای خونی بود دکتر گف ریسکش بالاس عملت تگ جای خوب نری باعث خونریزی و آخرمرگ .....ولی خدارو شکر دکترم عالی بود
نمیدونم پسفردا نوبت دکتر دارم.نوشته قسمت خلفی.ینی کجا؟هیچ مشکلی براتون ایجاد نکرد؟
خلفی ینی پشت🤔
تو بارداری گاهی درد میگرفت ولی خو کلا دو سه بار پیش اومد
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن