2777
2789
بنظرتون زودتر اقدام کنم یا مهم نیس؟اخه۷ماهه ازدواح کردم و واقعا میخاستم تا۲سال دیگع باردار نشم

بنظرم  زودتر اقدام  کن  ..خیلی مهمه  چون دردی ک کشیدم  و نمیخوام بکشی

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمش  آسونه  فقط ی عمل میگم  ک  عملش  پر از ریسکه و خطرناکه هرردکتر  ن ...

🤔پس اینجور که شما میگی بنظرم سزارین خیلی راحت تره،دیگه در این حد خطرناک نیس

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وای😭توروخدا.نمیدونم چیکا کنم.اصن از کجا اوکد.من کلا خیلی استرس دارم.اینم افتاد بجونم

ویتامین دی بدنت چطوره؟ یه مقاله خوندم میگه اونایی که کمبود ویتامین دی دارن دچار میشن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
🤔پس اینجور که شما میگی بنظرم سزارین خیلی راحت تره،دیگه در این حد خطرناک نیس

نه سزارین  خطرناک  نیس  ولی  خو  رحم  حساسه  من  تا الان  نمیتونم  زیاد خم  شم ..

الان دیگه ارین به بعد همیشه بعد رابطع هم خونریزی دارم؟اهع یک ماهونیمه پریودم

ب  دکتر بگو  ک جلوی  خونریزو بگیره  چون ب شدت کم خونت میکنه  

ویتامین دی بدنت چطوره؟ یه مقاله خوندم میگه اونایی که کمبود ویتامین دی دارن دچار میشن

اره  برا من  وبتامین دی  کم  بود  ولی  دکترم گف  بعضیا از رحما  کلا فیبروم سازن  

مبتونه با دارو؟یا ختما نیاز به عمل دارم

فیبروم  با دارو  رفع  نمیشه  ولی  خو  میتونه  جلوی  خونریزو  با دارو بگیره  

چجوی بگیرم؟میگن دارو نداره که

خوب ببین عمل میشه کرد ، برش دار چون رفته رفته بزرگ میشه مادر منم رفته بود سونو ده سال پیش گفتن کوچیکخ نیاز نیس بردارید ولی باز رشد کرد الان توی رحمش اندازه ی جنینه برای خودش   تو میدونی چیکار کن اگ وضعیتتون خوبه حتما بچه بیار سری وقتی اوردی سزارین بیار بعد بگو توی پروندت بنویس ک اون فیبرو بردارن از تو رحمتت اینطوری با ی عمل دوتا کار انجام دادی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون می‌گذارم 

09367461816