2777
2789
عنوان

كادو روززن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
خدایی بعضی چیزا رو باید عرف برا مردا جابندازه مثلا روز زن حتما کادو بگیرین... واقعا مگه چیه ی دونه ک ...

واي دقيقا افرين من ميگم مناسبت سالي يك بار نهايت دوباره يعني انقد سخته برن يه چيز بخرن پس ما چي اينهمه زحمت ميكشيم ما خدا نداريم

میدونی جالبیش به چیه؟؟؟ما شرایط مالس خیلی بدی داشتیم هر سال برام نمیخرید تا امسال ک شوهرم شغلش عوض ش ...

چقددددركت كردم چقدد مثل مني…😞😞اونم دقيقا همين ببين خالم بده ها از ديروز دلم شكسته…يعني ببخشيد فقط ادمو ميخان استفاده كنن خب زنت شديم زنت دادن مردونگي كن مردونگي بلد باش از ديشب كه قهرم اصلا حرف نميزنم حتي نيومده سمتم كه بگه چته عزبرم تف بهتون تف به شرفتون هي ميگم پيام بزارم واتساب كلي حرف بزنم بهش ولي ميگم نه خودش كه مهم نيس براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي دقيقا افرين من ميگم مناسبت سالي يك بار نهايت دوباره يعني انقد سخته برن يه چيز بخرن پس ما چي اينه ...

غصه نخور... اینا تقصیری ندارن ک کلا مهارت های رفتاری رو تو مدرسه ها بگو کدومو یاد دادن ک اینو یاد ندن... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
غصه نخور... اینا تقصیری ندارن ک کلا مهارت های رفتاری رو تو مدرسه ها بگو کدومو یاد دادن ک اینو یاد ند ...

بخدا نميدوني چقد از خودم ميگذرم تو زندگي بعضي ها به جاي فهم سو استفاده ميكنن

چقددددركت كردم چقدد مثل مني…😞😞اونم دقيقا همين ببين خالم بده ها از ديروز دلم شكسته…يعني ببخشيد فقط ...

دیشب ک بهش گلگی کردم به من گفت کادوت آمادست قرار بوده پول بهت بدم دیگه چه مرگته من خشکم زد باورت پمیشه بهار شوهر من تا حالا بهم نگفته ببود بالا چشمت ابرو تا حالا نه من نه اون تو اوج دعوا کوچکترین فحاشی نکردیم این منو داغون کرد چیکار کنم ب نظرت؟خیلی خرابه حالم

بخدا نميدوني چقد از خودم ميگذرم تو زندگي بعضي ها به جاي فهم سو استفاده ميكنن

بنظرم برو خودت برا خودت چیزی بخر .... بزار ببینه اگ کادو دوس داری از سر محتاجی نیس برا محبته... مثلا ی پالتو و گل بخر برا خودت 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
دیشب ک بهش گلگی کردم به من گفت کادوت آمادست قرار بوده پول بهت بدم دیگه چه مرگته من خشکم زد باورت پمی ...

بنظر من گلگي نميكردي بهتر بودشوهرمنم همينه تا گله ميكردم ميگه اره ميخاستم ال كنم بل كنم تو نزاشتي يا برنامه داشتم فلان موقع بخرم …توام قهر كن بنظرم با شوهرت تا به خودش بياد كلا رو نده يك دوبارقاطعانه بي احتراميشو برخورد كن خيلي پرووان همشون 

خودم تو فكرم بود دلم طلا ميخاد ولي پولم كمه

طلا هم خیلی خوبه اگ داشته باشی ... البته دست دو بدون اجرت بگیری ( با ۷٪ کارمزد ) خیلی ارزونتر درمیاد ...