2821
2789
عنوان

كادو روززن

224 بازدید | 26 پست

خانما شمام مثل من چيزي نگرفتيد؟من خيلي ناراحتم كلا توقعم از زندگي زياد نيست خدايي راه ميام باهاش ولي پارسال دخترم دنيا اومد هيچي نگرفت برام روززن پارسال هيچي با اينكه ناراحت شدم ازم پرسيد گغتم بهش ولي امسال هم هيچي دو سه روز قبل ميگه بيا كيف بخرم برات روز زن باز نگي نخريدم من گفتم نميخام مرسي و حالبه نخريد…

حق داری ناراحت باشی ولی دیگه چه میشه کرد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شوهرم برام گل طبیعی خریده بود... کلی ازش تشکر کردم بعد گفتم من ارزش کادوی تورومیدونم ولی الان هم یکم دست و بالمون تنگه هم اینکه این میمونه خشک میشه... بردمش روز مادر با ۵۰ هزار پول کادو دادم ب مامانم😅😔

جدي توام مث من باهاش قهر كردم خدايي ناراحتم ببين توقعم خيلي كمه ولي مناسبتا ىاسم مهمه

منم ده روز دبگه بچم دنیا میاد ولی ب قدری دست و بالمون تنگه ک میدونم کادویی در کار نیست...خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

جدي توام مث من باهاش قهر كردم خدايي ناراحتم ببين توقعم خيلي كمه ولي مناسبتا ىاسم مهمه

من دیشب به روش آوردم دعوامون شد امشب برام کیک گرفت دم در از دستش افتاد ترکید کیک ولی برام دیگه ن ارزش داششت ن مهم بود 

خدایی بعضی چیزا رو باید عرف برا مردا جابندازه مثلا روز زن حتما کادو بگیرین... واقعا مگه چیه ی دونه کادو ک بخاطرش اینهمه دل میشکنن 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

خانما سر کادو دعوا نکنید بخدا ارزش نداره .....

منم همسرم اوایل کادو نمی‌خرید یکی دو بار هم ناراحت شدم ولی بعد دیدم کسی نبوده به همسرم بعضی از مسایل را یاد بده ..

بهش یاد دادم محبت کردن چیه ؟چه فایده هایی تو زنگی داره ؟؟نتیجه اش چی میشه؟؟؟

همسرم هم الان میدونه و محبت میکنه به هر طریقی ولی خانمهای عزیز با توجه به زندگیتان توقع داشته باشید ...

اگه همسر شما یه پیام داد ازش کلی تشکر کنید 

اگه گل خرید نگید گل که کادو نمیشه

اگه طلا خرید جالبه بعضی خانم ها میگن رومانتیک نیستی طلا خالی بعد حسرت گل میخورن...

به همسر هاتون یاد بدید. 

توقع مساوی با شرایط زندگی

سپاس گذاری

💖💖خدایا شکر💖
من دیشب به روش آوردم دعوامون شد امشب برام کیک گرفت دم در از دستش افتاد ترکید کیک ولی برام دیگه ن ارز ...

واي منم عين توپارسال فك كن سه روز زن زائو بودم قهر بودم باهاش به روش اوردم ولي خب چ ارزشي داره اون خريدن من قبول دارم دست همه تنگه ..ولي مناسبت سالي يك بار نهايت دوبارانقد سخته يعني 

واي منم عين توپارسال فك كن سه روز زن زائو بودم قهر بودم باهاش به روش اوردم ولي خب چ ارزشي داره اون خ ...

میدونی جالبیش به چیه؟؟؟ما شرایط مالس خیلی بدی داشتیم هر سال برام نمیخرید تا امسال ک شوهرم شغلش عوض شد از نظر مالی اوکی شدیم و من میدونستم شوهرم پولدار شده میدونستم پول تو دستشهاین منو سوزوند هر سال تو چشام نگاه میکرد بغلم میکرد میگفت جبران میکنم همه اسن نداریارو همه این سوختن و ساختنارو 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز