2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راجب گذشته میتونن بگن ولی اینده ک ن

ببین من شوهرم انقدر منو آزار داده تو این ۱۶سال تا توتسته خیانت دلمو شکونده واز همه مهمتر مادرش و یکی از خاعراش انقد بهم بدی کرد من خیلی نفرینش کردم و گرفت و حالا این مولاعه بهش کفته خانمت مرتبش خیلی پیش خدا بالای بالاست هر کی باهاش درافتاده ور افتاده و اتقدر بهش کفته بود هوای خانمتو خیلی دلشته باش و گفته بود تو زندگیتون خیلیا براتون دعا گرفتن طلسم شدین از اول ازدواجتون اینم سه روز بعد بهم گفت الان میگم چی کفتش

اها

بعدش شوهرم اومد بهم اول قسم داد یچیزی میگم راستشو بگو منم کفتم چیو باید راستشو بگم گفت اول قسم بخور من نخوردم بعد گفت تو با خدا رفیقی من نمیدونستم تو خاهر منو نفرین کردی من کفتم من فقط آه مشیدم نفرین نکردم بعد شروع مرد اون حرفای مولاعه رو بهم گفت اصن خودم هنگ بودم میگفت انقد مولاعه روی تو تاکید داشت که خدا خیلی خیلی حواسش به خانمته.و مراقب گذاشته براش.آخه من بچه طلاقم پیش یکی از اقوام بزرگ شدم پدر ندارم واینا خیلی خیلی بهم فحش بیکسوکار بی پدرمادر دادن خیلی بدجور دلمو شکوندن

عجب ادمای بی شخصیتی بودن

آره انقد بی فرهنگن اخه مگه ادم پدرمادرنداشته باشه باید انقد ناسزا بشنوه انقدی منو مسخره میکردن الان انقد مادرشوهرم تنها و بیکس شده مریضه افتاده گوشه اتاقش کسی نیس غذا بهش بده بله خدا بالا حواسش به همه ماها هست ولی خودمون خبر نداریم

آره انقد بی فرهنگن اخه مگه ادم پدرمادرنداشته باشه باید انقد ناسزا بشنوه انقدی منو مسخره میکردن الان ...

عزیزم

دهن خیلیا رو نمیشه 

میشینن چرت و پرت میگن

اره خب من خودم فا.ل ورق میگیرم واسه خودم واسه اطرافیانم واسه خانمای اینجا همیشه درست دراومده ینی کسایی ک اعتقاد هم نداشتن نتونستن بگن داری اشتباه میگیری

اگه فا..ل خواستی درخواست بده