2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم درخواست میدم بت🤗

برا منم میگیرن؟

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

چشم حتما🤗

واسه منم میگیری🥺🙏

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بعدش شوهرم اومد بهم اول قسم داد یچیزی میگم راستشو بگو منم کفتم چیو باید راستشو بگم گفت اول قسم بخور ...

منم به ظاهر پدر داشتم ولی در اصل هیچچچچچچچ کاری واسم نکرد 

اطرافیان مستقیم و غیر مستقیم انقدر خودشونو و مالشونو میزنن تو سرمون، هرطور بخوان صحبت میکنن

اره خب من خودم فا.ل ورق میگیرم واسه خودم واسه اطرافیانم واسه خانمای اینجا همیشه درست دراومده ینی کسا ...

برای منم میگیری لطفا؟

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
اره خب من خودم فا.ل ورق میگیرم واسه خودم واسه اطرافیانم واسه خانمای اینجا همیشه درست دراومده ینی کسا ...

لطفاً برای منم بگیر

خیلی دوست دارم امتحانش کنم

یکی از دوستام هم اتاقیش براش ف ال ورق گرفته مو به مو اجرا شده

ولی هرکار کردم که بهش بگه برای منم بگیره نگفت و پیچوند🤦🏻‍♀️

کاربری برای دونفر می باشد😌
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز