دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان سقط جنین 285 بازدید | 28 پست بنظرتون لخته های خونی کوچیک در بارداری هردوسه روزی یبارباشه یعنی سقط هفته ششم بارداری هستم کسی تجربه ای داره ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1400/11/04 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_خودمم عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1154 برو سونوگرافی برای شادی روح عزیزم «مریم میرزاخانی»یه صلوات می فرستی😘😘
dbhujiopxcvbertdghhj عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 3844 چالش ومسابقه دارم بیا تو چنلم ضرر نمیکنی عطر وجاسوئچی هدیه میدم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6638 پیش دکتر رفتی سونو انجام دادی قلبش تشکیل شده خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 برو سونوگرافی رفتم گفت هنوز قلب تشکیل نشده ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 برو دکتر مثل من ساده نگیر ..منم تو هفته شش سقط کردم رفتم فقط شیاف پروژسترون داد شماهم خونریزی داشتین ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 پیش دکتر رفتی سونو انجام دادی قلبش تشکیل شده گفت هنوز نه هفته ۶ زوده ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6638 گفت هنوز نه هفته ۶ زوده انشاالله که قلب کوچولوش تشکیل میشه نگران نباش بسپرش به خدا خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
eze عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 6019 رفتم فقط شیاف پروژسترون داد شماهم خونریزی داشتین بله..برامن شیاف کارساز نبود ..هرروز استفاده میکردم.
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 بله..برامن شیاف کارساز نبود ..هرروز استفاده میکردم. میشه به چن تا ازسوالام جواب بدی ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 میشه به چن تا ازسوالام جواب بدی من هم روزی دوتا استفاده میکنم ولی همون دوروز یکبار لخته میبینم اما خود خون نمیبینم ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 من هم روزی دوتا استفاده میکنم ولی همون دوروز یکبار لخته میبینم اما خود خون نمیبینم وقتی جنینت دفع کردی خودت اونو دیدی چقدر بود اندازش ؟ ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
eze عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 6019 من هم روزی دوتا استفاده میکنم ولی همون دوروز یکبار لخته میبینم اما خود خون نمیبینم عزیزم فقط دراز بکش تا قلبش تشکیل بشه وگرنه خطرناکه ..هیچ کار نکن من ۲بچه سقط کردم ..تا وقتی لکه قهوه ای ببینی مشکلی نیس ..نزار خون ریزی تازه کنی ک سقط میشه
eze عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 6019 وقتی جنینت دفع کردی خودت اونو دیدی چقدر بود اندازش ؟ اره دیدم کوچیک بود