2821
2789
عنوان

سقط جنین

285 بازدید | 28 پست

بنظرتون لخته های خونی کوچیک  در بارداری هردوسه روزی یبارباشه یعنی سقط هفته ششم بارداری هستم کسی تجربه ای داره 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

چالش ومسابقه دارم بیا تو چنلم ضرر نمیکنی عطر وجاسوئچی هدیه میدم https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو سونوگرافی

رفتم گفت هنوز قلب تشکیل نشده 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
برو دکتر مثل من ساده نگیر ..منم تو هفته شش سقط کردم

رفتم فقط شیاف پروژسترون داد شماهم خونریزی داشتین 

پیش دکتر رفتی سونو انجام دادی قلبش تشکیل شده

گفت هنوز نه هفته ۶ زوده 

بله..برامن شیاف کارساز نبود ..هرروز استفاده میکردم. 

میشه به چن تا ازسوالام جواب بدی 

میشه به چن تا ازسوالام جواب بدی 

من هم روزی دوتا استفاده میکنم ولی همون دوروز یکبار لخته میبینم اما خود خون نمیبینم 

من هم روزی دوتا استفاده میکنم ولی همون دوروز یکبار لخته میبینم اما خود خون نمیبینم 

وقتی جنینت دفع کردی خودت اونو دیدی چقدر بود اندازش ؟

عزیزم فقط دراز بکش تا قلبش تشکیل بشه وگرنه خطرناکه ..هیچ کار نکن من ۲بچه سقط کردم ..تا وقتی لکه قهوه ای ببینی مشکلی نیس ..نزار خون ریزی تازه کنی ک سقط میشه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز