2777
2789
عنوان

لطفا!!!:/

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست

عه منم ۱۷ رلمم ۱۹

ولی اون ازدواجو اینارو خیلی میگه😐😂

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم ی موقع هایی خود خوری میکنم که چرا وقتمو واسش بزارم ولی باز سر بحث باز شده و یادمون میره الانم ...

الان اصلااااااااا به ازدواج فکر نکن ، قرار نیست همه رابطه ها به ازدواج ختم بشه که ، الآنم که شرایط ازدواج نداری ذهن خودتو درگیر نکن خودتم اذیت نکن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من 17  رلمم 18سالشه😕

فقط میتونم بگم بزار بزرگ شی بعد به این روزات میخندی

از وقتی کلمه زید به رل تبدیل شد دنیا قشنگیاشو از دست داد😂

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
چقد خوب😂 پایدار

مجازیه رابطتون؟

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
الان اصلااااااااا به ازدواج فکر نکن ، قرار نیست همه رابطه ها به ازدواج ختم بشه که ، الآنم که شرایط ا ...

درسته ولی خوب من خیلی دوسش دارم و اگه ب اینکه ختم نمیشه .میتونسم یکی از خاسگارایی ک تازگیا اومده بود رو قبول کنم! ولی ب خاطر رلمو ی جورایی هم از افرادی ک تا ب حال اومدن خاسگاریم خوشم نمیاد رد کردم  نمیدونم کارم عاقلانه بود؟!

نه از طریق رل دختر عمم شناختمش😕

تاحالا سر قرار رفتید!؟

درسته ولی خوب من خیلی دوسش دارم و اگه ب اینکه ختم نمیشه .میتونسم یکی از خاسگارایی ک تازگیا اومده بود ...

اگه بخاطر اینکه اونها مناسب نبودن رد کردی که خوب کردی ، اما اما اگه بخاطر این رلت که اصلا و ابدا کیس مناسبی نیست و حتی به ازدواج فکر هم نمیکنه رد کردی اشتباه کردی ، هرچند فرصت زیاد داری و بهتره الان به فکر ادامه تحصیل و بعد شغل خوب باشی ، اونموقع کیس های بهتری هم خواهی داشت سنت هم بهتر میشه و پخته تر میشی ، حدود چهار پنج سال دیگه حداقل

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اگه بخاطر اینکه اونها مناسب نبودن رد کردی که خوب کردی ، اما اما اگه بخاطر این رلت که اصلا و ابدا کیس ...

نه اخری فقط به خاطر اون بود البته همشم بخاطر اون نبود من نمیدونم چمه ک از افرادی ک میان خاستگاریم خوشم نمیاد و خودم باید یکی رو ببینم بعد اگه خوب بود بگم بیان خاسگاری😂