2777
2789
عنوان

لطفا!!!:/

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست
نه اخری فقط به خاطر اون بود البته همشم بخاطر اون نبود من نمیدونم چمه ک از افرادی ک میان خاستگاریم خو ...

انشاالله به وقتش جور میشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا مرسی ولی خوب من الان واقعا کات کنم؟!😕😂موندم واقعا

اگه رابطه برا اون جدی نیست و براش مهم نیستی بله هرچه سریعتر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اگه رابطه برا اون جدی نیست و براش مهم نیستی بله هرچه سریعتر

از‌کجا بدونن مهمه یا نه هز دفعه ی رفتاری دارع ،ی دفع گفتم میرم  نمدونم مخام یکم دور شم خودمو گم کردم گف برو هرکاری دلت مخاد بکن ط مخای بری من چی بگم بعد بحث بسته شد دوباره گفتم بش گف نه نمیزارم 

بشم گفتم اون فردی ک‌میگف نمزارم بری نیسدی گف من چی‌بگم خب:/

از‌کجا بدونن مهمه یا نه هز دفعه ی رفتاری دارع ،ی دفع گفتم میرم  نمدونم مخام یکم دور شم خودمو گم ...

عزیزم همین که ثبات نداره یعنی مناسب نیست البته هرچند مناسب سنش هست رفتارش ، زوده براش خیلی زوده

عزیزم همین که ثبات نداره یعنی مناسب نیست البته هرچند مناسب سنش هست رفتارش ، زوده براش خیلی زوده

ینی کار اشتباهی کردم با یکی ک یه سال تفاوت سنیمون بیشتر نی رل زدم و زودم هس

ینی کار اشتباهی کردم با یکی ک یه سال تفاوت سنیمون بیشتر نی رل زدم و زودم هس

به نظرم اشتباهت اینه که ازش توقع ازدواج داری و داری شانسهای ازدواج رو بخاطرش از دست میدی

به نظرم اشتباهت اینه که ازش توقع ازدواج داری و داری شانسهای ازدواج رو بخاطرش از دست میدی

اها. اخه بهمم میگه ک برم ولی وقتی میرمو قهر میکنم 

میاد ک اشتی کنیم 😕 نمیدونم واقعا تصمیم گیری سخته

اها. اخه بهمم میگه ک برم ولی وقتی میرمو قهر میکنم  میاد ک اشتی کنیم 😕 نمیدونم واقعا تصمیم گیر ...

تکلیفش با خودش مشخص نیست ، کاملا بچه گانست رفتارش