2777
2789
عنوان

لطفا!!!:/

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست
نه اخری فقط به خاطر اون بود البته همشم بخاطر اون نبود من نمیدونم چمه ک از افرادی ک میان خاستگاریم خو ...

انشاالله به وقتش جور میشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا مرسی ولی خوب من الان واقعا کات کنم؟!😕😂موندم واقعا

اگه رابطه برا اون جدی نیست و براش مهم نیستی بله هرچه سریعتر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اگه رابطه برا اون جدی نیست و براش مهم نیستی بله هرچه سریعتر

از‌کجا بدونن مهمه یا نه هز دفعه ی رفتاری دارع ،ی دفع گفتم میرم  نمدونم مخام یکم دور شم خودمو گم کردم گف برو هرکاری دلت مخاد بکن ط مخای بری من چی بگم بعد بحث بسته شد دوباره گفتم بش گف نه نمیزارم 

بشم گفتم اون فردی ک‌میگف نمزارم بری نیسدی گف من چی‌بگم خب:/

از‌کجا بدونن مهمه یا نه هز دفعه ی رفتاری دارع ،ی دفع گفتم میرم  نمدونم مخام یکم دور شم خودمو گم ...

عزیزم همین که ثبات نداره یعنی مناسب نیست البته هرچند مناسب سنش هست رفتارش ، زوده براش خیلی زوده

عزیزم همین که ثبات نداره یعنی مناسب نیست البته هرچند مناسب سنش هست رفتارش ، زوده براش خیلی زوده

ینی کار اشتباهی کردم با یکی ک یه سال تفاوت سنیمون بیشتر نی رل زدم و زودم هس

ینی کار اشتباهی کردم با یکی ک یه سال تفاوت سنیمون بیشتر نی رل زدم و زودم هس

به نظرم اشتباهت اینه که ازش توقع ازدواج داری و داری شانسهای ازدواج رو بخاطرش از دست میدی

به نظرم اشتباهت اینه که ازش توقع ازدواج داری و داری شانسهای ازدواج رو بخاطرش از دست میدی

اها. اخه بهمم میگه ک برم ولی وقتی میرمو قهر میکنم 

میاد ک اشتی کنیم 😕 نمیدونم واقعا تصمیم گیری سخته

اها. اخه بهمم میگه ک برم ولی وقتی میرمو قهر میکنم  میاد ک اشتی کنیم 😕 نمیدونم واقعا تصمیم گیر ...

تکلیفش با خودش مشخص نیست ، کاملا بچه گانست رفتارش