2777
2789
عنوان

برای بهبود بخیه طبیعی چیکار کنیم؟

1458 بازدید | 63 پست

برای اینکه بخیه عفونت نکنه و زودتر جوش بخوره چ مراقبت هایی انجام دادین؟

بعدش جای بخیه هاتون چقدر مشخصه؟

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

برا من که جاش نمونده جذبی بود

با محلول شستشو بشورش 

با شامپو بچه هم خوبه بشوری

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

اصلا اصلا از سشوار برا خشک کردن استفاده نکن 

چون خشکش میکنه میشینه تو بدنت

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم جاش میمونه ، خشک نگهشون دار بعد شست و شو سشوار بگیر 

روی این بالشتکای گرد بشین، فرنگی استفاده کن، نذار بیبوست بگیری میگذره، برا من حدود 40 50 روز کشید تا کاملا بیفته، از طولانی شدنش نترس یه قدری اذیت میشی ولی این دیر افتادن حکم عمل زیبایی رو داره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
برا من که جاش نمونده جذبی بود با محلول شستشو بشورش  با شامپو بچه هم خوبه بشوری

چقدر خوب یعنی اصلا بخیه ها گوشت اضافه و عفونت نکردن؟

چنتا بخیه خورده بودین؟ دکتر ماهر داشتین؟ ورزش و پیاده روی چی؟

راز این موفقیتتون رو میخوام بدونم😅

چقدر خوب یعنی اصلا بخیه ها گوشت اضافه و عفونت نکردن؟ چنتا بخیه خورده بودین؟ دکتر ماهر داشتین؟ ورزش ...

نه اصلا ...     ۱۸ تا هم از داخل پاره شده بود هم بیرون برش زدن

بیمارستان دولتی بودم

اصولا گوشت اضافه نمیاره

ورزش هم صفر...

خیلی کم جاش میمونه ، خشک نگهشون دار بعد شست و شو سشوار بگیر  روی این بالشتکای گرد بشین، فرنگی ...

واقعا جاش کم میمونه؟

دکتر خوب براتون بخیه زد یا بدنتون خوب بوده؟ کم بخیه خورده بودین؟

نه اصلا ...     ۱۸ تا هم از داخل پاره شده بود هم بیرون برش زدن بیمارستان دولتی بودم اصول ...

وای میشه یعنی منم اینجور زایمان داشته باشم؟؟🥺

پارگی های داخل چطور؟ اونها گوشت اضافه نمیارن؟ چقدر از داخل آدم بخیه میخوره؟

سردوهفته همشون افتادن خشک میکردم باروغن زردحیوانی چرب میکردم دوباره پدموشسوارمیکشیدم 

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی