2777
2789

سلام من از اول بارداری تاالان ک سه ماهمه معده درد و رفلاکس معده گرفتم ترش میکنه باعث تهوع ام میشه و سوزش و حالت گرسنگی دارم ولی تا غذا میخورم معده ام بهم میریزه سره بچه اولم هم مقداری اینجوری بودم بچم دختر بود یعنی اینم دختره؟؟؟؟؟ یا مامایی ک پسر داشتن هم اینجوری بودن؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
پسر
3
42%
دختر
4
57%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره البته من پسر ندارم اما دیذم ک برا هردو جنسیت اینحوری میشدن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

من بچم دختره. دکتر بهم گفت کلا مشکل معده تو بارداری طبیعیه. 

باید حجم غذاهاتو کم کنی و تعداد دفعات رو بیشتر کنی. و چیزایی که معدتو حساس میکنه نخوری. من اگه پرتقال میخوردم معدم منو میکُشت

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗

ما تو طب سنتی میگیم نطفه می‌تونه کل مزاج مادر رو سرد و یا گرم کنه.

چون دختر طبعش سرد تر نسبت به پسر هست.

و رفلاکس معده ناشی از شدت سردی معده هست.

به احتمال زیاد جنین دختر هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

منم سر بچه هام تا آخر ماه چهار همش تهوع داشتم و چند باری هم ببخشید بالا آوردم 

بچه هام پسر هستند 

ولی اطرافم دیدم کسایی که دخترم باردار بودن همینطوری بودن 

ربطی به جنسیت نداره

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
منم سر بچه هام تا آخر ماه چهار همش تهوع داشتم و چند باری هم ببخشید بالا آوردم  بچه هام پسر هست ...

من اصلا تهوع شدید صبحگاهی یا بی دلیل تهوع نداشتم اصلا ولی وقتی معدم اذیت میشد و بهم میریزه فشار میاد و بالا میارم

من اصلا تهوع شدید صبحگاهی یا بی دلیل تهوع نداشتم اصلا ولی وقتی معدم اذیت میشد و بهم میریزه فشار میاد ...

خب طبیعیه دیگه فشار به خاطر همین بارداری و هورمون ها هست که تغییر میکنند وگرنه ربطی به جنسیت نداره عزیزم 

ان شاالله که سالم باشه و هر چی که خیر و صلاحه بشه و خواسته خدا با خواسته شما یکی باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت