چرا نذر نکردی.. نذر کردن خیلی گره مشکلات رو باز میکنه..همه مردا گوش به حرف مادرشونن..اگر دیدی پول برای تو خرج نمیکنه میرفتی سرکار
واسه چی جدا میشی
برای ننه اش خرج کنه خوبه یا مثل شوهر من برای هرزه های خیابون خرج کنه..
من از خدامه برای ننه اش خرج کنه..
نصف حقوقش رو میده به مادرش نه نمیگم.. برای هرزه خرج کنه دق میکنم..
تو چرا زندگیتو نگرفتی تو مشتت..
چرا توام مسخره اش میکنی میگی دوچرخه هم سوار نشده..توام مثل بقیه سرزنش میکنی که..
باید بهش بگی دوستش داری..به اون نگی به کی بگی..به کسی که دوست نداری هیچ وقت نمیتونی بگی دوستت دارم..به کسی که دوستش داری هر لحظه باید بگی دوستت دارم..باید بگی بی تو میمیرم..باید بگی تو مرد اول و اخر زندگی منی..باید بگی مادرتو دوست دارم بزرگتره احترامش واجبه مادرت نقطه مقابل من نیست.. من باهاش دعوا ندارم جنگ ندارم..بگو مادر تو مادر منه.. اون نادر عشق منه.. ولی زندگی قواعدی داره..ما آینده ای داریم..باید فکر فرداهامون باشیم..روزایی که حرفتو گوش میکرد باید بهش میگفتی که چقدر بی نظیری.. مردا تا زمانی که مطمئن نشن تو واقعا از ته دل توی هر شرایطی دوستشون داری یا نه بهت تکیه نمیکنن..تو میگی مادرش بد..ولی اون خیالش راحته که مادرش ولش نمیکنه بره..میدونه که تو میری..شوهر من با همه عوضی بودنش ده سال هر شب به من میگفت طلاقت میدم..منم به مسخره میگرفتمش و میگفتم منتظر اون روز بشین..تو خواب ببینی از دست من خلاص میشی..با اینکه مرد خوبی نبود برای حفظ زندگیم جنگیدم..بعد طلاق چی میشه.. یه مرد دیگه میاد که اونم عیب و ایرادهای دیگه ای داره..شاید ایرادهای اینو نداشته باشه ولی یه جور دیگه اش رو حتما داره..همه مردها سرتا پا ایرادن.. منتهی بعضیا با یه سری ایرادها مشکل ندارن..مثلا بعضیا به سیگاری بودن شوهرشون اهمیت نمیدن و شوهرشون رو میپرستن..بعضیا میگن شوهر ما خود ازرائیل چون سیگاریه و ترک نمیکنه..
اگر دوستش داری از دستش نده.. بهش ثابت که دوست داشتنت واقعیه..
البته اگر واقعیه..چون طلاق نگرفته داری به نفر بعد فکر میکنی😐