2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 36 پست
اینم اولاش خوب بود سه سال باهم دوست بودیم سه سال بود ازدواج کرده بودیم که خیانتش رو شد وگرنه از اول ...

تو دوران دوستی هیچی معلوم نمیشه عزیزه دلم. میدونم گذشتن از بچه اتم سخته اما بابد بتونی چون اینطوری خودتم اذیت میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از اولی در دوران عقد بخاطر خیانت جدا شدم دومی هم بعد چند سال دوران بارداری بودم بهم خیانت کرد و چ ...

تو طالع توام عین من نوشته خیانت دیدن..لابد خدا داره صبرمون رو امتحان میکنه..

ولی نذر کن

خیلی کمک کننده است..نذری بده ..خیرات کن..خدا به واسطه ائمه دستگیری میکنه از بنده های گرفتارش..

من 28 سالمه و اون 32 سالش میدونی این ذاتش خرابه ذات خرابم نمیشه به هیچ وجه درستش کرد من 8سال تموم سع ...

منم خواهرشوهر مادرشوهر خوبی ندارم‌.. شوهرمم که برات تعریف کردم..ولی برای دل خودت هم که شده یه بار با تمام وجود برو حرم امام رضا برای زندگیت نذر کن..شاید خدا کاری کرد که دست از سرت برداشتن و زندگیت درست شد..منم اوایل از سمت خانوادش اذیت میشدم همش به خدا میگفتم خدایا اینارو انقدر غرق در خوشبختی بکن کاری کن سرشون انقدر گرم خودشون و خوشی هاشون بشه که دست از سرم بردارن...توام اینجوری دعا کن

تو دوران دوستی هیچی معلوم نمیشه عزیزه دلم. میدونم گذشتن از بچه اتم سخته اما بابد بتونی چون اینطوری خ ...

اصلا نمیتونم ازش بگذرم دلم نمیاد میگم من به این دنیا آوردمش در مقابلش مسولم دلم نمیاد رهاش کنم فعلا هم شرایط ندارن که بتونم خودم تنها از پس مخارج بربیام که نگهش دارم

همسن بچه منه.. بفرما عزیزم در خدمتم

بچم پیش باباشه. به نظرت اگه دوباره ازدواج کنم در اینده بچم ازم گله میکنه؟ اگه بعدن بچم بخاد بیاد با من زندگی کنه و بخاطر ازدواجم نتونه چی؟ به نظر تو چیکار کنم؟

خدای من بزرگترین عشقه🤗

بچم پیش باباشه. به نظرت اگه دوباره ازدواج کنم در اینده بچم ازم گله میکنه؟ اگه بعدن بچم بخاد بیاد با ...

عزیزم چقدر خوب درکت میکنم منم میتونستم جدا بشم و ازدواج کنم اما با این فکر که حتی اگه خوشبخت هم بشم تمام هوش و حواسم پی بچم هست جدا نشدم ‌.....شما هم که نمیشه تا آخر عمر تنها بمونید بالاخره آدم به همدم احتیاج داره ولی اگه بنظرم موقعیت مالی مناسبی داری که بچتو پیش خودت بزرگ کنی اینکارو بکن و سر فرصت با آدم مناسب ازدواج کن که حتی بچتم از اول ببری با خودت