2777
2789
عنوان

چند روز قبل از موعد بی بی چک نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 216 پست
من 32 بارداری دوم... چه جالب تقریبا همسن هستیم

بله😀

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز که 26 بود هم بی بی زدم. اصلا یه خوره ای افتاده تو مغزم نمیتونم صبر کنم. امابازم منفی بود😭د ...

خب زود نزن عزیزم که ناامید بشی ، اگه پریود نشدی بعد بزن گلم ،توکل به خدا حالا غصه نخور عزیزم خدارو چه دیدی یوقت دیدی همین ماه باردار بودی و چون لقاح دیر صورت گرفته هنوز نشون نداده 😉 تو اینترنت که نوشته یک هفته بعد از موعد بی بی چک بزنید 😅 ما هولیم⁦☺️⁩⁦☺️⁩ 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خوشبحالت کاش مثل تو صبور بودم

نه بابا ، بهت گفتم که من هشت روز مونده به پریودی زدم ، دیروز ، منفی بود ، حالا دیگه نمی‌زنم تا روز موعد یا روز بعدش 😅 یک هفته دیگه مونده ، حالا تو باز دوروزه صبر کن بابا ناامید نشو 

نه بابا ، بهت گفتم که من هشت روز مونده به پریودی زدم ، دیروز ، منفی بود ، حالا دیگه نمی‌زنم تا روز م ...

هیچ ناامیدی بی دلیل نیست... امشب پریود شدم و کلی گریه کردم..😭😭😭😭😭. انشالله تو عین من ناامید نشی و این ماه باردار باشی... خبرم کن... و دعام کن😔😔😔😔

هیچ ناامیدی بی دلیل نیست... امشب پریود شدم و کلی گریه کردم..😭😭😭😭😭. انشالله تو عین من ناامید نشی ...

گریه نکن عزیزدلم ، استرس اصلا برات خوب نیست عزیزم ، سعی کن آرامش داشتی باشی ، استرس از بارداری جلوگیری می‌کنه ، توکل کن به خدا و انشاالله ماه بعد باردار میشی ، حالا که پریود شدی فرصت خوبیه که چیزایی که رحم رو تقویت می‌کنند بخوری تا ماه بعد انشاالله بارداری موفقی داشته باشی عزیزم، یه حلوا هست من تعریفش رو زیاد شنیدم البته خودم نخوردم،تو اینترنت سرچ بزن

اگه ه پسر دوست داری فلفل سیاه از این گردها، نکوبیده بخر از عطاری و تو دوران پریودت مثل قرص با آب بخور ، بعد از پریود دیگه نخور 

هیچ ناامیدی بی دلیل نیست... امشب پریود شدم و کلی گریه کردم..😭😭😭😭😭. انشالله تو عین من ناامید نشی ...

پریودت یک روز جلو افتاده ، میگن خوبه اینجوری ، انشاالله ماه بعد باردار میشی گلم ، تو رو خدا غصه نخور .... توکل به خدا ....

پریودت یک روز جلو افتاده ، میگن خوبه اینجوری ، انشاالله ماه بعد باردار میشی گلم ، تو رو خدا غصه نخور ...

ممنون عزیزم باورت میشه تو اوج گریه واست تو دلم دعا کردم که امیدوار بشی و حال من رو تجربه نکنی... خیلی دلم میخواست باردار باشم حتی از فکرش شبها خوابش رو میدیدم اقدام هم فقط 13 و 14 و 17 و 18 کردم شاید باید یه روز درمیون می‌بود تا شانسم بیشتر می‌شد.. خلاصه که خدا نخواست

ممنون عزیزم باورت میشه تو اوج گریه واست تو دلم دعا کردم که امیدوار بشی و حال من رو تجربه نکنی... خیل ...

قربون دل مهربونت ... عزیزم تو رو خدا غصه نخور ، انشالله ماه بعد میای خبر مامان شدنت رو بهم میدی ، منتظر خبرهای خوش ازت هستم 😍

قربون دل مهربونت ... عزیزم تو رو خدا غصه نخور ، انشالله ماه بعد میای خبر مامان شدنت رو بهم میدی ، من ...

ایشالا تو با خبرهای خوب بیای و بی بی چک مثبت... اگه چشمت به خط دومش افتاد تو دلت واسم دعا کن

ایشالا تو با خبرهای خوب بیای و بی بی چک مثبت... اگه چشمت به خط دومش افتاد تو دلت واسم دعا کن

مرسی عزیز دلم ، چشم حتما عزیزم ، اگه مثبت بود با تموم وجود از خدا میخوام حتما ماه دیگه خوش خبر باشی توام ، 

اگه هم منفی بود که باز توکل به خدا ،....

خبرت میکنم 😘😘

مرسی عزیز دلم ، چشم حتما عزیزم ، اگه مثبت بود با تموم وجود از خدا میخوام حتما ماه دیگه خوش خبر باشی ...

تو تاپیک هات دیدم سونو رفتی بنظرت منم برم دکتر برام سونو بنویسه که متوجه بشم کی تخمک آزاد میشه تا اقدام به موقع داشته باشم؟