2777
2789
عنوان

چند روز قبل از موعد بی بی چک نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 216 پست
نه کلا دو هفته چون شوهرم ماموریته آمار نزدیکیم رو دارم رابطمون پر خطر بود اورژانسی هم خوردم متاسفانه ...

میشه لطفا بگی چجوری اینقدر زود متوجه شدی؟ مارک بی بی چک چی بود؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه لطفا بگی چجوری اینقدر زود متوجه شدی؟ مارک بی بی چک چی بود؟ 

چهارتا مارک مختلف زدم مثبت شد نمیدونم چ حکمتیه شاید چون بچه نمیخاستم. من اورژانسی هم خورده بودم که ح نشم

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
چهارتا مارک مختلف زدم مثبت شد نمیدونم چ حکمتیه شاید چون بچه نمیخاستم. من اورژانسی هم خورده بودم که ح ...

مبارکت باشه عزیزم من که امروز وسوسه شدم یه بی بی چک ویور خریدم منفی بود... البته روز 23 هست امروز   و من 28 روزه هست دورم. یه کم ناراحت شدم

عزیزم شما بی بی چک زدی؟ 

من هشت روز دیگه موعدمه ، ولی تو یه تاپیک یه نفر بهم گفت دوستم ده روز زودتر زد مثبت شد، منم وسوسه شدم امروز زدم منفی بود 😅حالا انشالله هشت روز دیگه بزنم مثبت بشه ، شما چطور 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سلام رز مشکی من دیروز بی بز چک زدم‌منفی بود امروز موعدمه نشدم ماه قبلم دوروز عقب انداختم خواستم دوم ...

عزیزم باید پیامش رو ریپلای کنی که نوتیفیکیشن براش بره متوجه بشه باش کار داری 

مثل الان که من تو رو ریپلای کردم و برات نوتیفیکیشن اومد

@رزمشکی6600   ایشون از شما سوال داره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سلام رز مشکی من دیروز بی بز چک زدم‌منفی بود امروز موعدمه نشدم ماه قبلم دوروز عقب انداختم خواستم دوم ...

من پنج روز بعد از موعدم تقریبا نشون داد. تقریبا 12 روز بعد از نزدیکی. 

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من هشت روز دیگه موعدمه ، ولی تو یه تاپیک یه نفر بهم گفت دوستم ده روز زودتر زد مثبت شد، منم وسوسه شدم ...

من روز 23 دوره بی بی زدم منفی شد خورد تو ذوقم. ولی امید دارم که روز موعد مثبت بشه. البته رزمشکی گفت روز 26 براش مثبت شده شاید فردا که روز 26 هست دم شایدم تا 28 روز موعد صبر کردم. از منفی شدنش میترسم

من روز 23 دوره بی بی زدم منفی شد خورد تو ذوقم. ولی امید دارم که روز موعد مثبت بشه. البته رزمشکی گفت ...

دیگه نزن صبر کن تا روز ۲۸ انشاالله مثبت میشه توکل به خدا ،من باید حداقل نه روز دیگه صبر کنم بعد بزنم ، تو که دیگه سه روز مونده فقط صبر کن ، حتما خبرم کن😍

دیگه نزن صبر کن تا روز ۲۸ انشاالله مثبت میشه توکل به خدا ،من باید حداقل نه روز دیگه صبر کنم بعد بزنم ...

آره یکشنبه روز 28 میشه وای یعنی میشه مثبت باشه.. من سه تا بی بی خریدم... باورت میشه با اینکه سه روز مونده انگار سه‌سال میگذره... پس میگی فردا نزنم؟ 

آره یکشنبه روز 28 میشه وای یعنی میشه مثبت باشه.. من سه تا بی بی خریدم... باورت میشه با اینکه سه روز ...

اره باورم میشه چون خودم قبل از اقدام چشم به هم می زدم هفته ها پشت هم می‌دویدند ، الان روزها اصلا نمیگذره

شما چند سالت هست؟ بارداری اولت هست؟ 

۳۱ ، بله بارداری اول، شما چطور