missssaraaa مدیر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 522 عنوان بختک | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست خواب بودم الان روم بختک افتاد خیلی بد و عذاب اوره دیگه میترسم بخابم کسی میدونه چرا اینجوری میشه ادم 1400/11/04 | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طاهرهههه عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3865 عقل نمیتونه فرمان بیداری ب اعضای بدن رو بده بخاطر همین می بینی میشنوی درک میکنی محیط اطرافتو ... وای چه بد😭 هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 یعنی چی کنترل حرکات ارادی رو نداری برای چندثانیه یا چند دقیقه ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 وای چه بد😭 من خیلی دچار بختک شدم آخرین دفعه ش فکرکنم نزدیک یه ربع بود یا شاید زمان واسه من دیر میگذشت شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
طاهرهههه عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3865 من خیلی دچار بختک شدم آخرین دفعه ش فکرکنم نزدیک یه ربع بود یا شاید زمان واسه من دیر میگذشت&nb ... چی باعث میشه اینطورشی هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔
missssaraaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 522 من خیلی دچار بختک شدم آخرین دفعه ش فکرکنم نزدیک یه ربع بود یا شاید زمان واسه من دیر میگذشت&nb ... وای خیلی حس بدیه واقعا الان جرعت نمیکنم دوباره بخوابم بدنم کلا گرفته درد میکنه خیلی حس بدیه یه جور داد زدم بقیه بیدار شدن
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 چی باعث میشه اینطورشی هروقت روز پرتنشی داشتم و شب خوابیدم اینطوری شدم شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6910 وای خیلی حس بدیه واقعا الان جرعت نمیکنم دوباره بخوابم بدنم کلا گرفته درد میکنه خیلی حس بدیه یه جور د ... آره حس مزخرفیهبخواب دیگه نمیاد یادش بخیر بچه بودیم میگفتن بختک یه جن میاد روت و اگه قبل خواب آیت الکرسی بخونی نمیاد ترس بختک یه طرف ترس این حرفها هم یه طرف شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
missssaraaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 522 آره حس مزخرفیه بخواب دیگه نمیاد یادش بخیر بچه بودیم میگفتن بختک یه جن میاد روت و اگه قبل خوا ... اره منم میترسم