2777
2789
یعنی چی

کنترل حرکات ارادی رو نداری برای چندثانیه یا چند دقیقه

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بد😭

من خیلی دچار بختک شدم 

آخرین دفعه ش فکرکنم نزدیک یه ربع بود یا شاید زمان واسه من دیر میگذشت 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من خیلی دچار بختک شدم  آخرین دفعه ش فکرکنم نزدیک یه ربع بود یا شاید زمان واسه من دیر میگذشت&nb ...

وای خیلی حس بدیه واقعا الان جرعت نمیکنم دوباره بخوابم بدنم کلا گرفته درد میکنه خیلی حس بدیه یه جور داد زدم بقیه بیدار شدن

وای خیلی حس بدیه واقعا الان جرعت نمیکنم دوباره بخوابم بدنم کلا گرفته درد میکنه خیلی حس بدیه یه جور د ...

آره حس مزخرفیه

بخواب دیگه نمیاد 

یادش بخیر بچه بودیم میگفتن بختک یه جن میاد روت و اگه قبل خواب آیت الکرسی بخونی نمیاد 

ترس بختک یه طرف ترس این حرفها هم یه طرف

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...