00yas مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4236 عنوان خساست 131 بازدید | 10 پست بچه ها کیا همسرشون بعدازازدواج خسیس شده؟؟ممکن تودوران عقدونامزدی بتونن خودشون روخوب نشون بدن وبعدش خودواقعیشون بشن؟؟ 1400/11/04 | 03:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22829 از بعضی از این آقایون هرچی بگی برمیاد 😁 فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29397 باید راجبش حرف زد و گفت تو با علم به اینکه من مستقل نیستم اومدی باهام ازدواج کردی از لحاظ مالی بهت وابسته م بابام برام قانون داشت ماهانه پول میداد چیزی کم نداشتم ...ممنون میشم تو ام اینجوری باشی ... میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
00yas مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4236 من شوهرم اون اوایل زیاد برام خرج نمیکرد.. الان عالی شده ..هرچی بخوام میخره ولی گاهی یه رفتارای ریزی میبینم بهممیگه توحساس شدی روابن موضوع ..نمیدونم حرف اون درسته یامن..فقط گاهی یه چیزای ریزی رواحساس میکنم.
esfandbanooo عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 4850 خسیس از اول خودشو نشون میده، شوهر دوستم روز خواستگاری گلدون گل آورده بود، چون دسته گل خراب میشه پولتو دور میریزی،،،، معمولا تو نامزدی معلوم میشه
00yas مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4236 باید راجبش حرف زد و گفت تو با علم به اینکه من مستقل نیستم اومدی باهام ازدواج کردی از لحاظ مالی بهت و ... پول میده ..هرچی بخوام میخره.. ولی گاهی یه نمه رفتارای ریزی میبینم میگم نکنه داره خودش راخوب نشون میده وداره تحمل میکنه..
00yas مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4236 خسیس از اول خودشو نشون میده، شوهر دوستم روز خواستگاری گلدون گل آورده بود، چون دسته گل خراب میشه پولت ... نه اینجوری نیست همسر من..مناسبتا میخره.. اگه بگم بریم بیرون یاهرجایی میریم درواقع خودم تلاش کردم تا تغییر کرد...اماگاهی یه نمه رفتارایی میبینم که میگه حساس شدی ولی میترسم..آخه ازخساست بیزارم..
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29397 پول میده ..هرچی بخوام میخره.. ولی گاهی یه نمه رفتارای ریزی میبینم میگم نکنه داره خودش راخوب ن ... به اندازه ی کافی تشکر کن و هندونه زیر بغلش بزار ...الکی بگو فلانی گفت شوهرت چه آقاست معلومه خیلی حالیشه نمیزاره چیزی کم و کسر داشته باشی ...ماشالله ایشالله ماشالله ملکه ی ذهنش میشه آقا بمونه 😬 میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
00yas مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4236 به اندازه ی کافی تشکر کن و هندونه زیر بغلش بزار ...الکی بگو فلانی گفت شوهرت چه آقاست معلومه خیلی حال ... خودم حس میکنم حساس شدم..آخه میدونی خانوادم با کوچکترین رفتاری سریع میان بهممیگن راجبش حرب میزنن واسه منم بزرگ میشه..
esfandbanooo عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 4850 نه اینجوری نیست همسر من.. مناسبتا میخره.. اگه بگم بریم بیرون یاهرجایی میریم درواقع خودم تلاش کردم ... پس خسیس نیست