2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باید راجبش حرف زد و گفت تو با علم به اینکه من مستقل نیستم اومدی باهام ازدواج کردی از لحاظ مالی بهت وابسته م بابام برام قانون داشت ماهانه پول میداد چیزی کم نداشتم ...ممنون میشم تو ام اینجوری باشی ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من شوهرم اون اوایل زیاد برام خرج نمی‌کرد.. 

الان عالی شده ..

هرچی بخوام می‌خره ولی گاهی یه رفتارای ریزی میبینم بهم‌میگه توحساس شدی روابن موضوع ..

نمیدونم حرف اون درسته یامن..

فقط گاهی یه چیزای ریزی رواحساس میکنم.

باید راجبش حرف زد و گفت تو با علم به اینکه من مستقل نیستم اومدی باهام ازدواج کردی از لحاظ مالی بهت و ...

پول میده ..هرچی بخوام می‌خره.. ولی گاهی یه نمه رفتارای ریزی میبینم میگم نکنه داره خودش راخوب نشون میده وداره تحمل میکنه..

خسیس از اول خودشو نشون میده، شوهر دوستم روز خواستگاری گلدون گل آورده بود، چون دسته گل خراب میشه پولت ...

نه اینجوری نیست همسر من..

مناسبتا می‌خره.. اگه بگم بریم بیرون یاهرجایی میریم درواقع خودم تلاش کردم تا تغییر کرد...

اما‌گاهی یه نمه رفتارایی میبینم که میگه حساس شدی ولی میترسم..آخه ازخساست بیزارم..

پول میده ..هرچی بخوام می‌خره.. ولی گاهی یه نمه رفتارای ریزی میبینم میگم نکنه داره خودش راخوب ن ...

به اندازه ی کافی تشکر کن و هندونه زیر بغلش بزار ...الکی بگو فلانی گفت شوهرت چه آقاست معلومه خیلی حالیشه نمیزاره چیزی کم و کسر داشته باشی ...ماشالله ایشالله ماشالله  ملکه ی ذهنش میشه آقا بمونه 😬

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
به اندازه ی کافی تشکر کن و هندونه زیر بغلش بزار ...الکی بگو فلانی گفت شوهرت چه آقاست معلومه خیلی حال ...

خودم حس میکنم حساس شدم..آخه میدونی خانوادم با کوچکترین رفتاری سریع میان بهم‌میگن راجبش حرب میزنن واسه منم بزرگ میشه..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز