2789
عنوان

مادرشوهر

268 بازدید | 31 پست

هر بار میریم خونه مادرشوهرم هی میگ اون طلاق گرفت این طلاق داد خیلی ناراحت میشم بابا بسته دیگ چیکارکنم اخه کی به طلاق افتخار میکنه۔انگار ک من گفتم منو بگیرین پسرش خودش میخواست۔انقد حس بدیه اینک عیر مستقیم میگ بیشتر اعصابم خرد میشه۔چون نمیتونم جوابشو بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو ام داستانایی تعریف کن که عروسه مادرشوهره رو سر گنده گویی هاش کشته😁

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
خدا از اینطور ادمای گوشت تلخ نگذره به شوهرت بگو تذکر بده به مادرش

امزوز گفتم بهش۔گف خوب چی بگم۔گفتم حداقل بگو انقد راجب طلاق حرف نزن۔اخه از این حرصم میگیره ک اصلا خود شوهرم گیر بود بعد هرسری منو کوچیک میکنن

اخه تکراری بود فردی ک راجبش حرف میزد۔چقد خودمو خر کنم😂دوباره تعریف کرد۔

اخه مادر شوهر منم میگه گاهی ولی منظورش برا اینه ک مواظب زندگیتونو اینا باش و فلان،  گفتم شاید اونم منظوری نداره

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
امزوز گفتم بهش۔گف خوب چی بگم۔گفتم حداقل بگو انقد راجب طلاق حرف نزن۔اخه از این حرصم میگیره ک اصلا خود ...

میفهممت کاملا

دقیقا عین شوهر من و خانواده اش

تازه اینطور ادمام کلا حق رو به خودشون میدن

ماهرخ هستم 
😂

جدی گفتما مادر شوهر من یه سری برگشت گفت طلعت خانم نوه اشو از عروسش گرفته منم گفتم ای بابا بعدش گفتم وای مادر میدونین چی شده آتوسا بود خواهر سارا تو غذای مادرشوهرش مرگ موش ریخته بود از اون موقع دهنشو بسته فک کرده بچه های منو میتونه بگیری ازم پیره خرفت

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
اخه مادر شوهر منم میگه گاهی ولی منظورش برا اینه ک مواظب زندگیتونو اینا باش و فلان،  گفتم شاید ا ...

نبابا۔پدرمو دراورده همش حرفای بد میزنن غیر مستقیم تحقیرم میکنن ک من عصبانی شم بعد اینا بگن ما ک چیزی نگفتیم دختره خودش دیونس۔ولی من چیزی نمیگم یهو دیونه میشه اخراش۔خیلی دلم میشکنه ولی هیچی نمیگم چون غیر مستقیم میگه۔