بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو ام داستانایی تعریف کن که عروسه مادرشوهره رو سر گنده گویی هاش کشته😁
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
جدی گفتما مادر شوهر من یه سری برگشت گفت طلعت خانم نوه اشو از عروسش گرفته منم گفتم ای بابا بعدش گفتم وای مادر میدونین چی شده آتوسا بود خواهر سارا تو غذای مادرشوهرش مرگ موش ریخته بود از اون موقع دهنشو بسته فک کرده بچه های منو میتونه بگیری ازم پیره خرفت
پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
اخه مادر شوهر منم میگه گاهی ولی منظورش برا اینه ک مواظب زندگیتونو اینا باش و فلان، گفتم شاید ا ...
نبابا۔پدرمو دراورده همش حرفای بد میزنن غیر مستقیم تحقیرم میکنن ک من عصبانی شم بعد اینا بگن ما ک چیزی نگفتیم دختره خودش دیونس۔ولی من چیزی نمیگم یهو دیونه میشه اخراش۔خیلی دلم میشکنه ولی هیچی نمیگم چون غیر مستقیم میگه۔