2777
2789
عنوان

دعوای شدید ما

388 بازدید | 32 پست

از وقتی نامزد کردم هیچوقت رمانتیک نبود من خیلی احساساتی ام اما خیلی از احساسات و آرزوهامو کشتم هیچوقت مسافرت دونفره نداشتم همیشه باید خانوادش میبودن وقتیم چیزی بگم میشم آدم منزوی و بد....هیچوقت روز زن کادو ندیدم دوباز تولدش سوپرایز کردم همه مناسبتا کادو دادم آدم پرتوقعی نیستم من فقط ارزش دادن میخام دوست داشتن میخام امروز واقعا خیلی دلم گرفت ازش دست خودم نبود نمیتونستم حرف بزنم دلم پر بود هی گقت چرا ناراحتی قیافه گرفتی منم آخر سر گفتم جریاتو ‌‌.‌...دوباره شدم من متهم و آدم بده....میگه ماهی یک تومن میدم گاها هم میری جایی میبرم میارمت منم میگم اینا وظیفس چرا پای کادو میذاری مکه همه شوهرا ایکارو نمیکنن هرچی میخرم از همون یک تومن میخرم و کادو های پدر مادرم برا مناسبت های مختلف واقعا دلم ازش گرف یبار ۱۰۰ هزار پول کلا کیفم داشتم ۵۰ تومنشو دادم بی مناسبت براش گل گرفتم....یبار کتاب دادم در مورد اینکه یاد بگیره محبت بورزه بهم اصلا نخوندش هیچ گم و گور کرد سال پیش یبار نزدیک عید شلوار خریدیم اونارو کادو و خرج کردن به من میدونه....به من میگه کادو های تو بی ارزش و درد نخوره مکه من چقد پول دارم براش دوتا ادکلن دوتا سوشرت کفش ست کیف و کمر ماساژور پیراهن زیرپیراهن کوله پشتی شلوارک طی ۵ سال زندگی خریدم دگ دلم شکسته پره...الانم جاشو جدا کرد ازم تروخدا حق با کیه؟ببخشید طولانیه دلم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش کاراتونو با توقع میارین پایین.

بیاین یاد بگیریم توقع از هیچکس نداشته باشیم. 

بی چشم داشت محبت کنیم و کادو بخریم. 

منتظر جبران هم نباشیم❤️

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

حرفاتون درمورد کادو دادن بی مورد بوده بعضی نردا مز اخلاقشون نیس سوپرایز کردن و تینا همینکه برجی یه تومن میده خوبه . یعنی برات ارزش قائله یعنی هر جی دوس  داری بخر . براش کادونخر هیچی نخر بزار به عهده خودش طوری دیکه سوپریزش کن

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست

حق با تونیست.

والا من ۱۲ سال عروسی کردم تا همین ۶ ماه پیش یک ریال بهم پول نمیداد. قرض میکردم و الانم مقروضم ولی واسش کادو میخریدم همیشع. الان چندماهه داره ماهی صد میده و هر چی ام بخام میگه با پول خودت....

چی میگی خواهر شوهرای مردم شوهرای مردم

والا دامادمونم بیکار نشسته خونه از وقتی کرونا شد جون کارشم آزاد بود اما خواهرم کارمنذه میره سر کار کلی عم دور شوهرش میگرده 

یع تومن والا خوب پولیه

دوست عزیزم بخاطر کادو و بهاش حیفه که با همسرت بحث کنی. در یه روز دیگه با آرامش و شوخی سعی کن بهش بگی ...

والا من یک شاخه گلم راضی بودم حداقل یک متن خوب میفرستاد

شاید باورتون نشه ولی من از شوهرم پول‌ نگرفتم تا الان ،چیزی اگه بخوام  می‌خره برام البته من مراعات میکنم گرون نباشه، وضع مالیمون هم خوبه خداروشکر، ولی من دوسش دارم میبینم اولویتش منم برام کافیه ،بهم احترام می‌ذاره و دوسم داره واقعا دیگه انتظاری ندارم