2777
2789
عنوان

دعوای شدید ما

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من یک شاخه گلم راضی بودم حداقل یک متن خوب میفرستاد

میفهمم گلم. بعضی مردها مدلشون اینجوریه. سردن. بی تفاوتن. من احساس'شمارو متوجه میشم. من خودمم دوست داشتم امروز یه شاخه گل کادو بگیرم. ولی از نظر اکثر آقایون پول به گل دادن یعنی پول دور ریختن و اونا نمیتونن احساس زنانه مارو درک کنن. تو خودت برای خودت گل بخر عزیزم و حس خوب به خودت بده. 

همیشه کیک میپزم تو مناسبتا مثل ولنتاین سالگرد عروسی سالگرد عقد حتی تولد

خب دیگه کادو نخر اون یه تومنو بذار برا خودت وقتی توقعت بالاست . اینجوری اونم اهل کادو دادن نیس ناراحت نمیشی.

عزیزم قدر زندکیتو بدون

شوهر خیلی خوبی داری 

انقدر گرونیه بخدا لزارین مردا حوایشون به اصل زندکی باشه . ماشین خوب خونه خوب نیاز به برنامه ریزی داره . بچه دار شدن . منم از شوهرم توقع دارم بهشم میگم ولی طوریکه دعوا نشه سر همه جی دعوامون شده الا پول چون خودمو سیر نشون دادم ولی تو خانوده مرفههی نبودم . مردا حواسشون به کلیات زندگی هس . به رژ و کادو و کل و خرس ربان قرمز و شمع نیس مردای اونطوری کم پیدا میشن یا خیییلی پول دارن یا احساسات دارن که درست تربیت شدن . تربیت مردای ما زیر صفره نمیتونیمم که تغییرشون بدیم تازه طلبکارم میشن همیییشه طلبکارن . 

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست
انقدر گرونیه بخدا لزارین مردا حوایشون به اصل زندکی باشه . ماشین خوب خونه خوب نیاز به برنامه ریزی دار ...

بخدا من چیز گرون نمیخام من فقط مبخام عشق ببینم حتی یک شاخه گل

من سه تا بچه دارم شوهرم یه تبریکم بهم نگفت ولی سه تا بچه ها گفتن منو بوسیدن این یعنی خوشحالی من . شمام اگه بچه ندارین که شاد باشین برین پیش خانودتون انرژی بدین انرژی بگیرین .

اصصصصصلا زره ای ناراحت نباش گلم . فردام معمولی رفتار کن که ادامه دار نشه . خیییلی گرونیه منکه برای خرج روزمره میگم مردا دارن میمونن توش 

بخدا من چیز گرون نمیخام من فقط مبخام عشق ببینم حتی یک شاخه گل

حق داری زن لطیفه گل دوست داره خودت برای خودت بخر بهترین موقعیتو داری من اتفاقا تصمیم داشتم برا خودم گل بخرم ولی همینم نمیشه با این گرونیا 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792