2821
2789
عنوان

جهزیه دوستم

294 بازدید | 29 پست

خیلی ناراحتم 

من و دوستم خیلی صمیمی هستیم  تقریبا هم زمان نامزد کردیم من زود تر عروسی کردم قبل عروسی عکس تمام جهزیه ام رو براش فرستادم بعد امروز داشتیم باهم چت میکردیم ازش پرسیدم سرویس چوب گرفتی گفت اره ،بهش گفتم عکسش رو بفرست ببینم گفت بعدا میبینی دیگه منم سین کردم جواب ندادم به نظرتون چیزی مینوشتم یا استبکر چیزی  

خیلی ناراحتم 

قصد کردم دیگه جوابش رو ندم به نظرتون ناراحتیم بی جا 🥺

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بیخیال

برات مهم نباشه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال برات مهم نباشه

اخه خیلی بد گفت ،بدم اومد ،

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
شاید نگرفته خجالت کشیده بگه شاید پیشش نبوده وکلی شاید های دیگه

عروسیش اسفنده گرفته این رو که مطمعنم 

شاید نگرفته خجالت کشیده بگه شاید پیشش نبوده وکلی شاید های دیگه

تازه گفتم عکسم دارم ولی بعدا میبینی دیگه 

اخه خیلی بد گفت ،بدم اومد ،

آره منم بودم ناراحت میشدم ولی در کل اهمیت نده....وای دغدغه من شده خرید لوازم چوبیم دعا کنید جورشه بخرم  

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
خب فکرکرده که ممکنه چشمش بزنی

فقط از سادگی خودم بدم اومد که عکس همه چیزم رو می فرستادم 

آره منم بودم ناراحت میشدم ولی در کل اهمیت نده....وای دغدغه من شده خرید لوازم چوبیم دعا کنید جورشه بخ ...

الهی عزیزم انشالله ،سعی کن خیلی بگردی من الان پشیمونم 

الهی عزیزم انشالله ،سعی کن خیلی بگردی من الان پشیمونم 

چرا پشیمون؟

مطمئنی گرفته؟؟شاید روش نشده ولی اگه بینشون این چیزا نبوده و از عمد اینو گفته اگه منم بودم یکم ناراحت ...

رسمشون هست 

2823
2791
2779
2792