من و دوستم خیلی صمیمی هستیم تقریبا هم زمان نامزد کردیم من زود تر عروسی کردم قبل عروسی عکس تمام جهزیه ام رو براش فرستادم بعد امروز داشتیم باهم چت میکردیم ازش پرسیدم سرویس چوب گرفتی گفت اره ،بهش گفتم عکسش رو بفرست ببینم گفت بعدا میبینی دیگه منم سین کردم جواب ندادم به نظرتون چیزی مینوشتم یا استبکر چیزی
خیلی ناراحتم
قصد کردم دیگه جوابش رو ندم به نظرتون ناراحتیم بی جا 🥺
میشه برای سلامتی دخمل نازم یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم 🤲
بی خیالش ,به نظرم خیلی بچه است ,بعضی ها فکر میکنن حالا ازدواجشون چه اتفاق مهمی برای دیگران هست که جهازش مهم باشه ,نه بابا این خبرام نیست ,همه اون چیزایی که برای جهیزیه میچینن چند برابرش توی مغازه هاست,
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
چستر گرفتم همش میگم از مد افتاده کلا من حساسم و از این اخلاقم متنفرم 🥺
چستر که الان یه سری مدلاش هنوزم مدهست
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
چستر گرفتم همش میگم از مد افتاده کلا من حساسم و از این اخلاقم متنفرم 🥺
آها....ن من کاش بتونم یه چیز ساده ام بگیرم خخخخ
میگم شما کمد لباس چمدلی گرفتید؟
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
به نظرم جهازش رو هم چیند نرو ببین ,اگر گفت بیا ببین, بگو حالا دیر نمیشه بعدا میام
نمیدونم واسه من مد هست یا نه 🥺🥺با اینه تازه عروسی کردم دلم می خواد عوضش کنم
خیلی مد برات مهم نباشه ,همینکه از این مبل خوشت اومده کافیه ,دست خانواده اتون هم درد نکنه توی این گرونی جهاز دادن ,واقعا همه چی فوق العاده گرون شده
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
نه چرا من خیلی دوسش دارم ساده راستش من مثل این دوستم بخیل نیستم عکس ندم 😂😂فقط تا حالا عکس ن ...
خخخخ عزیزم اشکال نداره
ببخش خیلی سوال پرسیدم ازت