2777
2789
عنوان

مسکن ملیییییی

226 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من یه دوست داشتم میگفتم مسکن ملی بهت تعلق نمیگیره چون ۵ سال توی این شهر سکونت نداشتی فقط۱سال سکونت داشت بعد شوهر هردوتامون ثبت نام کردن ما۱ ماه زودتر ثبت نام کردیم الان برا اونا پیام اومده بیاید تشکیل پرونده بدید واسه ما هنوز پیام نیومده😂من اصرار میکردم برید شهر خودتون ثبت نام کنید اینجا فرصتتون میسوزه بهتون تعلق نمیگیره حالا ضایع شدم😂کسی اینجا ثبت نام کرده پیام تشکیل پرونده اومده؟

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام‌ شهر ما هم‌برای خیلی ها امده ولی برای ما نیامده ما همیشه ساکن این‌شهر بودیم و هیچوقت هم خونه ند ...

اره ما هم همینطور شدیم کافینت گفت منتظر باشید

سلام‌ شهر ما هم‌برای خیلی ها امده ولی برای ما نیامده ما همیشه ساکن این‌شهر بودیم و هیچوقت هم خونه ند ...

اره منم دوستم روز اخر ثبت نام کرد واسش اومد تازه واسه این شهر نیستن فقط ۱ ساله اینجان

اره برا ما اولش در حال برسی بود حالا شده در انتظار تایید استعلام ....صبر کنیم ایشالله برا هممون میاد

ان شاالله عزیزم اگ اون پیام تشکیل پرونده بیاد یعنی حتمی اوکیه ؟دیگ خیالمون راحت باشه ردمون نمیکنن؟

2790
2778
2791
2779
2792