2777
2789

اگه خریده بگه بینم سالم بدستش رسیده؟ 😐 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

نه فقط دیدم‌ پیجشو   اتفاقا قصد خرید هم داشتم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخخخخ منم دنبال کیف پول جیبی ارزون میگردم 

فقط ارزون باشه 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
نه فقط دیدم‌ پیجشو   اتفاقا قصد خرید هم داشتم

من بدونه خریدم امروز حالا باید چن روز دبگه ارسال کنن

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
آلدو واقعی رو میگی یا تشیه اسمیه؟ حضوری خریدم بله ۷ساله امسال کفشسو دیگه میخوام بدم بره سگ جونه ک ...

نه بابا اسم پیجه این بود این کیفی ک من خزیدم 130 تومن اینا بیشتر نیست