2777
2789

امروز اولین روزیه که وارد نی نی سایت شدم، همیشه پیاماتونو میخوندم اما عضو نبودم ولی الان خیلی دلم گرفته بود و کسیو ندارم باهاش حرف بزنم اومدم پیش شما تا بغضم نترکه🥺

بگید ببینم کیا سال اولیه که مامان شدن و مثل من حتی یه تبریک ساده هم نشنیدن ؟ تازه بحثمونم شد😊

منم سال لوله☹️

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول 😐

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

من ی کادویی گرفتم ابروم رفت 🥲😂 من ت دوران عقدم شوهرم نگفت داره میاد خونه ما یکم بود منم داغون تازه از حموم اومده بودم ماسک گذاشته بودم دهنمم پر بود 😑 ی هو اومد تو با اون ووضیت که سوپرایزم کنع🤦🏻‍♀️

چرا اینقدر کادو براتون مهمه🤔آرامش یه زن و شوهر در کنار هم بهترین هدیه اس ،زندگی خودتون رو با کسی مقایسه نکنین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡