2789
عنوان

بگید تقصیر کیه

202 بازدید | 26 پست

همه شو یه جا می نویسم لطفا با دقت بخونيد و بيطرفانه و منصفانه جواب بدید . شوهر من خیلی وابسته به خانواده ش بود و پدر مادرش هم از طرفی خیلی پرش میکردن با اینکه تو دوران آشنایی و حتی بعد ازدواج چند بار به همه شون گفته بودم من تو کار کسی دخالت نمیکنم دوست ندارم کسی هم تو کارم دخالت کنه ولی باز مادرش و یکی از خواهراش تو زندگيمون دخالت میکردن و شوهرم همش طرف اونا بود در واقع شوهرم دهن بینه و فکر میکنه فقط مادرش خوبيشو میخواد من با همه کم و زياد زندگی باهاش ساختم هیچوقت حرفی رو از خونه مون بیرون نبردم ولی اون زیر پوستی همه چی رو به مادرش انتقال میداد و اولويتش اول خانواده ش بود بعد من وقتی به رفتاراش اعتراض میکردم میگفت هر چی من و خانوادم گفتیم باید بگی چشم همه مسائل خانواده خودشو ازم پنهان میکرد سرد و بی احساس و لجباز بود و من همه اینا رو تحمل کردم و باهاش ساختم تا کم کم درست بشه ولی هر چی بهش خوبی میکردم انگار نميديد رازنگه داری میکردم تا یاد بگیره بازم یواشکی حرفای خونه مون رو به خانوادش میگفت خلاصه الان چند ماهه جدا از هم زندگی میکنیم تو این مدت خودشو و خانوادش قدمی برای برگشتن من برنداشتن منم میخوام ازش جدا بشم ولی خواستم قبلش خوب فکر کنم بعد تصمیم قطعی بگیرم به نظر شما رفتارهایی مثل دهن بینی، پنهانکاری، لجبازی و دهن لقی درست شدنيه یا نه? آقایون هم لطفا جواب بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه میخواستت که تو این چند ماه میومد دنبالت، دو دل بودن نداره که

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

والا با این اخلاقیاتش حتی پیگیرتونم نشده 

تصمیمتون درسته 

ولی در جواب سوالتون باید بگم که قابل درست شدن هست ولی نه به دست شما  بلکه به دست مشاور 

ایشون ادم راز نگه داری هست ولی شما رو جزء زندگیش نمیدونه بیشتر به چشم دشمن شمارو میبینه تا دوست 

که مشاور میتونه طرز فکرشو تغییر بده 

اخه مشاور فقط میتونه راهنماييش کنه خودش باید بخواد تغییر کنه

قانعش میکنه که خودشو اصلاح کنه 

ولی اصلا نباید تحمل کنیا 

اگه میخای برگردی و تحمل کنی اینکارو نکن به خودت و بچه هات رحم کن زندگیتونو جهنم میکنه 

چون عملا به چشم غریبه به شما نگاه میکنه 

اگه خواستی برگردی قبلش اصلاحش کن 

قانعش میکنه که خودشو اصلاح کنه  ولی اصلا نباید تحمل کنیا  اگه میخای برگردی و تحمل کنی ای ...

خب طبیعتا همسر آدم از همه به شخص نزديکتره ولی اون فکر میکنه خانوادش خوبيشو میخوان