2777
2789
عنوان

بگید تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست
خب کافیه پس بانو و بیشتر از این تحمل اشتباهه 😔😔😔😔😔😔

بله دقیقا. تو زندگی وقتی کسی دوبار کوتاه اومد فرق نمی کنه زن یا مرد طرف مقابل باید قدر بدونه اونم گاهی کوتاه بیاد ولی ایشون فقط میگه هر چی من بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب طبیعتا همسر آدم از همه به شخص نزديکتره ولی اون فکر میکنه خانوادش خوبيشو میخوان

همه همین فکرو میکنن عزیزم 

علتشم اینه که چون ما با خانواده هامون زندگیم کردیم و با ادبیاتشون اشنا هستیم حرفاشونو بد برداشت نمیکنیم 

یا نهایتا به حرفشون گوش نمیدیم 

ولی خب هیچکدوممون دوس نداریم همسرمون بیاد پشت خانوادمون بد بگه 

همه همین فکرو میکنن عزیزم  علتشم اینه که چون ما با خانواده هامون زندگیم کردیم و با ادبیاتشون ا ...

حرف شما درسته اما ایشون حتی با چشم خودش میدید خانوادش غیر منطقی رفتار میکنن و دخالت بیجا میکنن ولی سکوت میکرد اونا هم پرروتر میشدن

حرف شما درسته اما ایشون حتی با چشم خودش میدید خانوادش غیر منطقی رفتار میکنن و دخالت بیجا میکنن ولی س ...

ایشون اون رفتارو غیر منطقی نمیدونه 

چون اصلا معیاراش درباره منطق اشتباهه 

ایشون فک میکنه چون با اونا ارتباط خونی داره پس اونا بیشتر از شما خیر و صلاحشو میخان 

و مادر و خواهرشم فکر میکنن شما دارید پسرشونو ازشون میگیرید

بله دقیقا. تو زندگی وقتی کسی دوبار کوتاه اومد فرق نمی کنه زن یا مرد طرف مقابل باید قدر بدونه اونم گا ...

خب این ینی سواستفاده از کوتاه اومدن شما بانو😔😔😔😔😔و اینکه اون طرف مقابل هیچ وقت به خودش نمیگه که رفتارم اشتباهه و دوس نداره درست بشه بانو😔😔😔😔😔😔😔

بنظرم یه مدت دیگه باهاش بساز باهاش حرف بزن، از مشاور و روانشناس کمک بگیر اگه دیدی بازم کارساز نشد جد ...

اخه میترسم با مشاوره و همه این کارا موقت خوب بشه و دوباره برگرده به روال قبل

اخه میترسم با مشاوره و همه این کارا موقت خوب بشه و دوباره برگرده به روال قبل

خب شاید اینطوری باشه ولی مطمئن باش اگه باز بخواد برگرده به روال قبلش سریع خودشو نشون میده

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار

من الان یه برگ برنده دارم که بچه ندارم اگه دوباره برم باهاش و رفتارش درست نشه ممکنه بچه دار بشم و.دیگه کاری نتونم بکنم میخوام الان تصمیم درستو بگیرم. دیشب و امروز  همش منتظر بودم بهم روز زن رو.تبریک بگه ولی انگار کلا براش مهم نیستم خیلی آدم مغروريه ولی آدم در مقابل همسرش باید غرورشو بذاره کنار