2777
2789

منم بی توجهی میکنم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی محلی هم سردی میاره  کلا مردا بیًشنر توقع دارن ما بهشون توجه کنیم تا اونا به ما

اصلا هم اینطور نیست هر دو نیاز به توجه دارن ولی این زنه که به توجه بیشتر نیاز داره 

حلالم کنید و خدانگهدار   
متقابلا بی توجهی تا خودش دلش تنگ بشه بیاد سمتم

همسر من ضعفاشو با دوستاش پر میکنه اصلا انگار به من نیاز نداره جز مواقع رابطه 

بی توجهیه دوری نمیاره؟  اخه ما عقدیم هفته ای دو سه بار همو میبینیم

اصلا هم اینطور نیست هر دو نیاز به توجه دارن ولی این زنه که به توجه بیشتر نیاز داره 

درست می گی کاملا باهات موافقم ولی می گم خیلی از مردا متاسفانه اینجورین 

وواقعا من نمی دونم که چه جوری باید حالیشون کرد که اتفاقا زنا بیشتر به توجه نیاز دارن

اینکه میگن قوی شی بیشتر میاد سمتت درسته؟ 

اره رو اعتماد به نفست کار کن... وابسته نباش... بزار ادن نازتو بخره.. توو خونه طوری رفتار کن که بود و نبودش یکیه... مردا وقتی خیالشو راحته دارنت دیگه واست تلاشی نمیکنن