2777
2789
عنوان

بخاطر افسردگیش باهام کات کرد

348 بازدید | 27 پست

من مجردم ولی اون بعد ۷ سال زندگی الان پنج ساله جدا شده،گذشته ی تلخی‌داشته و ضربه خورده، ما با قصد ازدواج بودیم، نشون هم گذاشتن ولی بعد از چند ماه آشنایی استرس و افسردگی شدید گرفت، بخاطر افسردگیش باهام کات کرد ، گفت نمیخپام پاسز من بشی، شما بهش حق میدید، الان من پر از خشم و کینه شدم

بیچاره گناه داره

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمکش کن خوب بشه عوض خشم و کینه 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

چقدر سخته

درکت میکنم:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

نه کاملا که حق نداره ولی خب اونم بعد چند ماه درگیر شده ،الانم که میگه بخاطر خودته ،ولی باید نظرت رو جویا میشد حتما ،الانم اگه واقعا بخوادت میره دنبال درمان تا خوب بشه و باز بیاد سراغت

اگر دنبال درمان نباش و تلاشی نکند  در کنارش خیلی اذیت میشی

چطوری به یه ادم افسرده که خودشم نمیخواد خوب بشه و همش دوری میکنه ازت میشه کمک کرد؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
نه کاملا که حق نداره ولی خب اونم بعد چند ماه درگیر شده ،الانم که میگه بخاطر خودته ،ولی باید نظرت رو ...

من بهش گفتم پات میمونم ولی اینقدر حالش بد بود که گفت فقط برو