2777
2789
عنوان

بخاطر افسردگیش باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست
من بهش گفتم پات میمونم ولی اینقدر حالش بد بود که گفت فقط برو

چند وقته جدا شدین

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش گفت برو ، گفت برو تا خوب بشم، نمیخواست من پاسوزش بشن، من بهش گفتم پات میمونم ولی اون اصرار کرد ...

ببین همینه اون الان وضعیت عادی نداره که توقع رفتار عادی ازش بره ،روان ش مشکل دار و درگیرِ و بیمار ،ممکنه نخواد حتی باهات باشه بنا به نظر خودش م علاوه بر اینکه نمیخواد شما اذیت شی ،چون وضعیت روانی ش مطلوب نیست ممکنه واکنشها و رفتارهای بدی نشون بده و موندن در کنارش همین احساسات بد خشم و کینه و... رو میتونه داشته باشه 

درست شم همینه در قدم اول درمان ش انجام بشه 

چطوری به یه ادم افسرده که خودشم نمیخواد خوب بشه و همش دوری میکنه ازت میشه کمک کرد؟

باید انقدر بهش نزدیک باشی که بتونی با انگیزه حضورت وصلش کنی به درمان جدی اصرار و تکرار و به زبان ساده هل دادنش تو فرایند درمان و پیگیری باقیش دیگه به عهده درمانگرش والا افسردگی سراشیبی سقوط

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
دیگه هم برنمیگرده چون مشکلاتش زیاده

😢مثل منی هی:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
باید انقدر بهش نزدیک باشی که بتونی با انگیزه حضورت وصلش کنی به درمان جدی اصرار و تکرار و به زبان ساد ...

کسی که خودش نمیخپاد درمان بشه و به من هم التماس کرد رابطه رو با خوبی و آرامش تموم کنم، به هزار نفر قسمم داد، چطور به همچین آدمی کمک کنم، فثط میگه نباش، همش نکران من بود

باید انقدر بهش نزدیک باشی که بتونی با انگیزه حضورت وصلش کنی به درمان جدی اصرار و تکرار و به زبان ساد ...

اگه نخواد و همش دوری کنه ازت و گوش نده بهت چی بعدش توهم سرد میشی توهم ناامید میشی

کسی که خودش نمیخپاد درمان بشه و به من هم التماس کرد رابطه رو با خوبی و آرامش تموم کنم، به هزار نفر ق ...

جواب ان دوستمون دادم که پرسید  نه شما چون  که گفتی رابطت تموم شده  ان خانوادش باید پیگیر باشند

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
هیچی باید فراموش کنم

👍پس سعی تو بکن و بمون پای تصمیمت تا خودت م درگیر و اذیت نشی بیشتر از این چون با گذر زمان و موندن تو وضعیت بلاتکلیفی اوضاع سخت تر میشه ...

انشاالله هر چی خیره ⚘