2777
2789

من ک  شرایتشو ندارم برم گل بخرم ب جاش یکم استراحت میکنم بعد به خودم میرسم با یه استکان چای گل محمدی از خودم تشکری میکنم بابت زحمت های ک میکشم توی این زندگی بزرگ کردن دوتا بچه مرتب کردن این خونه 

خودتون دل خودتون شاد کنید   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه خیلی بم فشار اومد اره اشتباه کردم گفتم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم گفتم شاید امروز بزاره هر چی م ...

عزیزم حرص نخور فقط خودتو داغون میکنی این مردا اصلا عین خیالشون نیست 

چرا همه تون دعوا کردید یا قهرید روز زن 🤕🤕🤕🤕 

من نزدیک پریودی هست واقعا اعصاب ندارم 

البته من کادو اینا برام مهم نیست 

یعنی خوشحال میشم برام بخره😆

ولی خب وقتشو نداره 

تازه به‌م گفتم لطفا گل طبیعی نخر چون هم گرونه😆هم وقتی پژمرده میشه انگار آدم دلش نمیاد بندازش دور 

بعضیا از رو چشم وهم چشمی دعوا میکنن ک مثلا فلانی طلا خرید این نخرید بنظر من ک کادو باید از روی احساسات باشه نه اجبار

اصلا روز مرد وزن خیلی بیخوده همش باعث دعواس

عزیزم حرص نخور فقط خودتو داغون میکنی این مردا اصلا عین خیالشون نیست 

آونوقت پارسالم هیچی نخرید برام دو هفته مونده به روز مرد هی میگفت داری میری بازار برام خرید کنی هی گفت و گفت تا براش لباس خریدم برا خودشون خوب درک دارن

همش برا همونع باور کن من بد نیستما حالا نزدیکش هست عوص اینکه دیشب مخشو بزنم پاچشو گرفتم و دعوا کردم ...

دعوا و قهر برای توجه زورکی حالا چه استوری چه کادو چه تبریک فقط این پیامو به همسر منتقل می‌کنه که من آدم ضعیفی هستم و تو آدم به درد نخوری و نتیجه ش قطعا نتیجه خوشایندی نیست 

من نزدیک پریودی هست واقعا اعصاب ندارم  البته من کادو اینا برام مهم نیست  یعنی خوشحال میش ...

عزیز دلم ولی بیشتر خانما عین خود من دعوا که نمیکنم اما اگه چیزی نخر ناراحت میشم ن از رو چشم و هم چشمی ب این دلیل که فکر میکنم بهم بی توجه و دوسم ندار . از این که دوس داشتم بهم تبریک بگه و ابراز علاقه کنه ولی نکرد . دروغ چرا ولی خو منم کادو دوس دارم ولی اگه برام نخر بجاش بغلم کنه و از ته دل بهم تبریک بگه خوشحال میشم

آخه من برا کادو چیزی نگفتم یه ذره فعلا دستمون تنگه درکش کردم خودم بش گفتم درکت میکنم بدون اینکه چیزی ...

نه بابا اتفاقا شوهر تو ک استوری نذاشته باکلاس تره باور کن ملت دیگ حالشون بد میشه ا. بس استوری میبینن بعد من فلسفه استوری گذاشتن دو نفر کنار همن رو درک نمیکنم

پاشو برا خودت چای دم کن مهم محبته

بعضیا میبینی استوری میزارن چون ارزونتر درمیاد براشون 😆

باور کن اگه بدونی چقد فرصت هامون کنه انقد غصه نمیخوری