2777
2789
من قراره پول بده بهم  وقت نداره بره بازار خرید کنه😢😢😢 بعد من پریودم و پاچه گیرم قویه فع ...

مثل منی اصلا اعصابم نمیکشه تو پریودی در حالت عادی عصبیم وای به حال اینکه یکیم سر به سرم بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اتفاقا شوهر تو ک استوری نذاشته باکلاس تره باور کن ملت دیگ حالشون بد میشه ا. بس استوری میبینن ...

زورم میاد هر شب قبل. خواب میگفت امروز استوری نزاشت استوریای الکی میزاشت حالا که باید برام بزاره عین خیالش نیس

من ک  شرایتشو ندارم برم گل بخرم ب جاش یکم استراحت میکنم بعد به خودم میرسم با یه استکان چای گل م ...

والا منم واسه خودم استوری گذاشتم و از خودم تشکر کردم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
عزیز دلم ولی بیشتر خانما عین خود من دعوا که نمیکنم اما اگه چیزی نخر ناراحت میشم ن از رو چشم و هم چشم ...

ببین ازش پول بگیر برو هرچی دوس داری بخر 

انقد اینجوری بیشتر ب آدم حال میده ک نگو 

آخه ی چی می‌خرن میبینی زیاد ب دردت نمیخوره 

ولی اونجوری کل پاسازا ومغازه ها یک به یک میگردی هم حال میکنی برا خودت هم کادو میگیری

ولی کلا ازخانومایی که میگن اگه همسر کادو نخره باید باهاش دعوا کرد تعجب میکنم  کادوی از سر اجبا ...

اره زوری ک اصلا به آدم نمیچسبه ولی من حالم گرفته میشه میبینم براش مهم نبوده البته اونم ب روش نمیارم انگار ادم خودشو سبک میکنه

من نزدیک پریودی هست واقعا اعصاب ندارم  البته من کادو اینا برام مهم نیست  یعنی خوشحال میش ...

دقیقا منم همینه نظرم 

چن روز پیش سالگرد ازدواجمون بود اما همسرم چیزی نخرید انتظار نداشتم نمره چون هرسال می‌خرید حتی یه شاخه گل ..ولی اصلا بروش نیوردم فک کردم گفتم حتما دلیلی داشته بزور ک نمیشه کادو خوبه دلی باشه😍

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله سوپرایزت کنی اساسی

انشالله خواهر خدا از دهنت بشنو

با خودم گفتم اگه امشب بهم تبریک بگه و... زود کنار میام و آشتی میکنم ولی اگه نه که تا بتونیم سعی میکنم ی چند روزی باهاش سرسنگینی باشم