2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قراره پول بده بهم 

وقت نداره بره بازار خرید کنه😢😢😢

بعد من پریودم و پاچه گیرم قویه فعلا😆😆😆

و دیشبم دعوامون شد چون من اعصاب ندارم 😆😆😆

ولی سر قضیه کادو دعوام نشدا من نزدیک پریودی مه دوس دارم گیر بدم ب ی چیزی دعوا بشه 😆😆

امشب ک ب دعوا گذشت 😆

صد در صد 😉

ولی کلا ازخانومایی که میگن اگه همسر کادو نخره باید باهاش دعوا کرد تعجب میکنم 

کادوی از سر اجبار چه ارزشی داره یا عقلش میرسه میده که دستش درد نکنه یا نمیده به هر دلیلی که فدای سرتون دیگه چرا هم اعصاب آدم بهم بریزه هم پیش همسر کوچیک بشه آدم 

اره درک ندارن واقعا بیخیال من که دارم میپکم از اعصاب خوردی فکرشو بکن پریودم هستم

همش برا همونع

باور کن من بد نیستما حالا نزدیکش هست عوص اینکه دیشب مخشو بزنم پاچشو گرفتم و دعوا کردم الانم دلم براش ی ذره شده کاش زودتر بیاد خونه 

باور کن استوری خیلی خزه بازم اگه برا کادو دعوا کنی ی چیزی😆

اره درک ندارن واقعا بیخیال من که دارم میپکم از اعصاب خوردی فکرشو بکن پریودم هستم

دقیقا منم پریودم دیشبم باهاش دعوا کردم از بس گریه کردم چشمام تا ظهر پف داشت 

منتظرم ببینم چیزی برام میخر یا ن

آهوم درک ندارن بیشورا مثلا اولین روز زن زندگی مشترکمونه

همش برا همونع باور کن من بد نیستما حالا نزدیکش هست عوص اینکه دیشب مخشو بزنم پاچشو گرفتم و دعوا کردم ...

آخه من برا کادو چیزی نگفتم یه ذره فعلا دستمون تنگه درکش کردم خودم بش گفتم درکت میکنم بدون اینکه چیزی بگه من چقدر تباهم آخه چند بارم گفتم همه استوری گذاشتن جز شوهر من خب برا من زشته