2777
2789
عنوان

شاخه گل طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 50 پست
به نظرم به چشم پس‌انداز نگاش نکن، فکر کن مانتو یا یه لباس برات خریده بود به همین قیمت! انشاءالله یاد ...

ممنون عزیزم  

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا که هرچی خواستم فقط حسرتش رو بهم دادن 😂 مرسی عزیزم

به خود خدا توکل کن خدا بد بندشو نمیخواد،حتما حکمتی تو کار بوده،انشاالله به حق همین روز عزیز سال دیگه به این موقع به تمام خواسته هات رسیده باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خود خدا توکل کن خدا بد بندشو نمیخواد،حتما حکمتی تو کار بوده،انشاالله به حق همین روز عزیز سال دیگه ...

ممنونم عزیزم.

همیشه بهش باور داشتم ولی وقتی تمام چیزایی که می‌خواستم و اتفاقا بزرگ هم نبودن رو ازم دریغ کرد، شک کردم.

من خیلی صبورم، از بچگی صبور بودم. منظورم اینه که خیلی صبر کردم و همیشه توکل کردم و خودم رو بهش سپردم اما تهش... واقعا گاهی خیلی دلم می‌گیره؛ زندگی‌ای که فکر می‌کردم خیلی زیبا و پر از موفقیت باشه، خیلی تراژیک شد! و هرقدر تلاش کردم و خواستم سرپا باشم و مبارزه کنم، روزبه‌روز بدتر شد و اتفاقاتی افتاد که دستم بسته‌تر شد! خودمم تعجب می‌کنم، نمی‌فهمم... گاهی می‌گم: خب مشکلت با من چیه؟! چرا این‌طوری می‌کنی باهام؟ اگه حق زنذگی برام قائل نیستی پس چرا فرصت حیات بهم دادی؟؟

و قسمت تراژیک ماجرا می‌دونی چیه؟ بازم دارم دنبال راه می‌گردم، بازم دارم تلاش می‌کنم که خودم رو نجات بدم حتی اندک! و این تلاش (هرچند اندک) بعد از سال‌ها ناکامی برای خودمم عجیبه! ولی خب چه می‌شه کرد؟ وقتی نمی‌شه مرد، باید تلاش کرد که لااقل با غم کمتر زندگی کنی، شاید فرجی شد، شاید...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
ممنونم عزیزم. همیشه بهش باور داشتم ولی وقتی تمام چیزایی که می‌خواستم و اتفاقا بزرگ هم نبودن رو ازم ...

همه چیز درست میشه عزیزم،فقط به موقع خودش تا ببینیم خدا اون گشایش رو کی برامون در نظر گرفته،فقط دعا کن هر چیزی که به خیر و صلاحته پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه چیز درست میشه عزیزم،فقط به موقع خودش تا ببینیم خدا اون گشایش رو کی برامون در نظر گرفته،فقط دعا ک ...

همیشه همین دعا رو میکنم...

باورت میشه حس خیلی خوبی داشتم که همسرت برات این هدیه خاص رو گرفته؟ انگار برای خودم اتفاق افتاده باشه... جالبه در مورد همه این‌طور نیستم، شاید چون نیت آدما از پشت کلماتشون تا حدی مشخصه. بعضیا فقط میخوان فخر بفروشن و نمایش بدن و خب در مورد شما ابدا چنین چیزی حس نشد... خوشبخت‌ترین باشی عزیز دلم. 💞

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)