2777
2789
عنوان

شاخه گل طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 50 پست
والا انقدر زندگی سخته که به قول دوستمون باید به همه چی به چشم پس انداز نگاه کنیم برا همین میگم

آره میدونم چی میگی 

ولی این یه مورد خیلی جالب بود من به جا تو ذوق کردم.هم تزیینیه هم گلِ هم هدیه است 

بذار گوشه خونه ات حالشو ببر.من خودم گوشواره سبکی دیشب کادو گرفتم ولی با کادوی تو ذوق زده شدم یه چیز خاصه😁

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

خیلی زیباست

مبارکت باشه 🌿

من که پیر شدم و خدا نخواست کسی رو داشته باشم که برام با محبت یه شاخه گل بخره

واقعا گاهی فکر میکنم که چرا ابتدایی‌ترین داشته‌های زندگی آدما باید برای یکسری دیگه بزرگ‌ترین حسرت باشه؟

دیگه حس میکنم اگه بهش برسم هم برام لذت چندانی نداره، دیگه شور و اشتیاق سابق رو ندارم... مُردم بس که انتظار کشیدم و تماشاچی بودم...

آدم از کار دنیا سر درنمیاره

برام دعا کن امروز که روزته 💖 دلم میخواد عین کودکی و اوایل جوونیم ذوق داشته باشم و حس زندگی و هدف و رؤیا!

روزتون مبارک 🎀

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا خیلی چیز جالبی خریده براش  چجور شوهرش این به ذهنش رسیده من که خیلی خوشم اومد. تندیس گل ...

ممنون عزیزم  

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره میدونم چی میگی  ولی این یه مورد خیلی جالب بود من به جا تو ذوق کردم.هم تزیینیه هم گلِ هم هد ...

ممنون عزیزم   ،مبارکت باشه انشاالله سال دیگه بیشترشو هدیه بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم بعدا میخرن یا نه ، منم همینو میخوام بدونم

نه دیگه خرید فروش نمیشه.

مگه اینکه خودت بخوایی از دیوار بفروشی.

چون اینا فقط روکشش طلاست و وزن مشخصی نداره طلا نیست که بره آب بشه و دوباره استفاده بشه.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اتفاقا خیلی چیز جالبی خریده براش  چجور شوهرش این به ذهنش رسیده من که خیلی خوشم اومد. تندیس گل ...

دقیقا عالیه

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خیلی زیباست مبارکت باشه 🌿 من که پیر شدم و خدا نخواست کسی رو داشته باشم که برام با محبت یه شاخه ...

ممنون عزیزم ، انشاالله هر آرزویی داری حضرت فاطمه بهترینش رو نصیبت کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا انقدر زندگی سخته که به قول دوستمون باید به همه چی به چشم پس انداز نگاه کنیم برا همین میگم

به نظرم به چشم پس‌انداز نگاش نکن، فکر کن مانتو یا یه لباس برات خریده بود به همین قیمت! انشاءالله یادگاری همیشه نگهش دار! مبارکت باشه بازم. 💖

نه دیگه خرید فروش نمیشه. مگه اینکه خودت بخوایی از دیوار بفروشی. چون اینا فقط روکشش طلاست و وزن مشخ ...

ممنون گلم،نه دیگه پشیمون شدم  نگهش میدارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم ، انشاالله هر آرزویی داری حضرت فاطمه بهترینش رو نصیبت کنه.

فعلا که هرچی خواستم فقط حسرتش رو بهم دادن 😂

مرسی عزیزم