2777
2789
والا انقدر زندگی سخته که به قول دوستمون باید به همه چی به چشم پس انداز نگاه کنیم برا همین میگم

آره میدونم چی میگی 

ولی این یه مورد خیلی جالب بود من به جا تو ذوق کردم.هم تزیینیه هم گلِ هم هدیه است 

بذار گوشه خونه ات حالشو ببر.من خودم گوشواره سبکی دیشب کادو گرفتم ولی با کادوی تو ذوق زده شدم یه چیز خاصه😁

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

خیلی زیباست

مبارکت باشه 🌿

من که پیر شدم و خدا نخواست کسی رو داشته باشم که برام با محبت یه شاخه گل بخره

واقعا گاهی فکر میکنم که چرا ابتدایی‌ترین داشته‌های زندگی آدما باید برای یکسری دیگه بزرگ‌ترین حسرت باشه؟

دیگه حس میکنم اگه بهش برسم هم برام لذت چندانی نداره، دیگه شور و اشتیاق سابق رو ندارم... مُردم بس که انتظار کشیدم و تماشاچی بودم...

آدم از کار دنیا سر درنمیاره

برام دعا کن امروز که روزته 💖 دلم میخواد عین کودکی و اوایل جوونیم ذوق داشته باشم و حس زندگی و هدف و رؤیا!

روزتون مبارک 🎀

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم بعدا میخرن یا نه ، منم همینو میخوام بدونم

نه دیگه خرید فروش نمیشه.

مگه اینکه خودت بخوایی از دیوار بفروشی.

چون اینا فقط روکشش طلاست و وزن مشخصی نداره طلا نیست که بره آب بشه و دوباره استفاده بشه.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اتفاقا خیلی چیز جالبی خریده براش  چجور شوهرش این به ذهنش رسیده من که خیلی خوشم اومد. تندیس گل ...

دقیقا عالیه

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خیلی زیباست مبارکت باشه 🌿 من که پیر شدم و خدا نخواست کسی رو داشته باشم که برام با محبت یه شاخه ...

ممنون عزیزم ، انشاالله هر آرزویی داری حضرت فاطمه بهترینش رو نصیبت کنه.

والا انقدر زندگی سخته که به قول دوستمون باید به همه چی به چشم پس انداز نگاه کنیم برا همین میگم

به نظرم به چشم پس‌انداز نگاش نکن، فکر کن مانتو یا یه لباس برات خریده بود به همین قیمت! انشاءالله یادگاری همیشه نگهش دار! مبارکت باشه بازم. 💖

ممنون عزیزم ، انشاالله هر آرزویی داری حضرت فاطمه بهترینش رو نصیبت کنه.

فعلا که هرچی خواستم فقط حسرتش رو بهم دادن 😂

مرسی عزیزم