2777
2789
عنوان

فلج خواب یا بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
برای من فرق نداره هر حالتی می خوابم هستم، اکثرا پهلو راست می خوابم من

دیگه واسه تو خیلی شدیده. اگه به دعا اعتقاد داری برو یکی واست انجام بده تاثیر داره.

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...
تا واست پیش نیاد اصلا نمیتونی درک کنی خیلی بده انشالا ک تجربه نکنی

آخه حیلی شنیدم اینجا اینطوری میگفتن

منم گاهی تنگ نفس میگیرم تو خواب گفتم شاید همون باشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه حیلی شنیدم اینجا اینطوری میگفتن منم گاهی تنگ نفس میگیرم تو خواب گفتم شاید همون باشه

ن بابا

انگار ب هوشی ولی نمیتونی بلند شی

نمیتونی پلکاتو تکون بدی

بِ‌قولِ‌تتلوعَجَب‌باباعَجبببب
من ازدواج کردم خوب شدم! ی خانمی بود با اینا! دوس بود. میگفت ازت ازدواج میخواسته😐

یعنی بختک نی جنه؟؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
وویییی😶 این چیه افتاده ب جونمون

من مجردی دم صبح بعد نماز اینطور میشدم.. خیلی بد بود قشنگ حسش میکردم.. ی هیکل بزرگ داشت.‌..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چهار ساله متاهلم😄😐

🤣 فک کنم میخواد خودش باهات ازدواج کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دیگه واسه تو خیلی شدیده. اگه به دعا اعتقاد داری برو یکی واست انجام بده تاثیر داره.

من حامله شدم و سقط شد دیگه درست شدم مامان بزرگمم گفته بود اگه حامله بشی سقط میشه چون همزاد داری مامان بزرگ من سید خیلی معتقدی بود کل شهرمون میومدن پیشش من  حانله شدم و سقط شد دیگه این اتفاق برام نیوفتاد تا میخواستم خواب برم کل بدنم سفت میشد گوشوم خس خس میکرد نفسم بند میشد دیگه فکر میکردم دیگه اخرشه و الاناس که بنیرم

یعنی بختک نی جنه؟؟

میگن همونه! 

از نظر علمی ک میگن حالت بدن و کمبود اکسیژن و..‌ اس

ن بابا انگار ب هوشی ولی نمیتونی بلند شی نمیتونی پلکاتو تکون بدی

او پس چقدر سخت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍